Nişanlısıyla Cinsel İlişkiye Girdiğini Öğrenince Kan Kusturdular

Sabah gazetesinin haberine göre yeni nişanlanan genç, arkadaş ihanetiyle sarsıldı.

Emirhan T.'nin (24) nişanlılığı, iki yakın arkadaşının ihanetiyle kabusa dönüştü. Mert K. (22) ve Tamer Ö. (23), Emirhan'ın nişanlısıyla cinsel ilişki yaşadığını öğrenerek plan hazırladı.

23 Kasım 2022 akşamı, Emirhan evindeyken Mert ve Tamer onu dışarı çağırdı. "Önemli bir konuşma yapacağız" diyen arkadaşlarına güvenen Emirhan, tereddütsüz yanlarına gitti.

Fakat onu bekleyen şey, dehşet verici bir tuzakmış. Mert ve Tamer, Emirhan'ı ıssız bir yere götürdükten sonra nişanlısıyla ilişki yaşayıp yaşamadığını sordular. Emirhan gerçeği saklamak istemedi ve evet dediğinde işler çirkinleşti.

Tehdit, Şiddet ve Gasp

Mert ve Tamer, Emirhan'a "Sana ceza keseceğiz. Sekiz saat içinde 50 bin lira vereceksin!" diyerek tehdit savurdular. Emirhan parayı ödeyemeyeceğini söyleyince ise acımasızca saldırıya uğradı. Dövülen ve tehdit edilen Emirhan, korkudan pes etmek zorunda kaldı.

Arkadaşlarının zoruyla cep telefonundan banka hesabına erişim sağlayan Emirhan, tüm parasını onların eline teslim etti. Fakat bu yetmezmiş gibi, Mert ve Tamer, Emirhan'ın hesabından izinsiz kredi başvurusu yaparak parayı kendi hesaplarına aktardılar.

Adalet Peşinde

Yaşanan bu dehşet verici olayın ardından Emirhan, pes etmedi ve arkadaşlarından şikayetçi oldu. Savcılık tarafından yürütülen soruşturmada, Mert ve Tamer'in Emirhan'ın hesabından hırsızlık yaptıkları ve dolandırıcılık suçunu işledikleri kanıtlandı.

İddialara Karşı Savunma

Mahkemede Mert K., Emirhan'a borçlu olduğunu savundu. Fakat mesajlaşmalar, Mert'in Emirhan'ı yalanlarla suçlamaya çalıştığını gösterdi.

Yasal Sonuç

Mert K. ve Tamer Ö., "Birden fazla kişiyle gece vakti soygun" ve "Başkasının banka veya kredi kartını izinsiz kullanarak yarar sağlama" suçlarından 21 yıla kadar hapis cezası ile yargılanıyor.

Türkiye Haberleri