Fenomen Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen adliyeye sevk edildi

İstanbul’da fenomenlere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen’in de aralarında bulunduğu operasyonda gözaltına alınanlar İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki sorgulama işlemlerinin ardından Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında çok sayıda kişiyi yakın takibe aldı. MASAK raporları, fenomenlerin banka hesap hareketleri, bağlantılı oldukları kişi ya da kişiler geniş çaplı olarak incelenirken bu sabah sosyal medya hesabından sık sık lüks tüketim yaptığı anlara ait görüntüler paylaşan güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen ile eşi İnanç Güngen’in aralarında bulunduğu 65 kişi gözaltına alındı.

Mali şube ekiplerinin çalışmalarının ardından İstanbul merkezli 25 ilde 134 adrese yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınanlara "Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma, Suçtan Kaynaklanan Malvarlığın Değerlerini Aklama, Resmi Belgede Sahtecilik ve Nitelikli Dolandırıcılık" suçlarından işlem yapıldı.

ADLİYE'YE SEVK EDİLDİLER

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından aralarında Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen'in de bulunduğu 45 şüpheli Küçükçekçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

GÖKHAN GÖZ ARANIYOR

Öte yandan soruşturma kapsamında gözaltı kararı verilen İş İnsanı Gökhan Göz ise aranıyor.

Türkiye Haberleri