Narin'in nerede katledildiği ortaya çıktı! Bu ayrıntılar sadece Halk TV'de!

Türkiye 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümünü konuşurken Halk TV muhabiri Ferit Demir hiç duyulmamış bilgileri aktarmaya devam ediyor. Narin'in nerede katledildiği ortaya çıktı.

Halk TV muhabiri Ferit Demir açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Bölgede yapılan çalışmalarda o gün orada bulunanların Android telefonlarının detaylarına ulaşıldı. Biliyorsunuz Android telefonlar her adımın haritasını çıkarıyor. Elde edilen dijital verilerde çok büyük ihtimalle hatta kesin de diyebiliriz Narin'in nerede katledildiği ortaya çıktı.

BÜTÜN DİJİTAL VERİLER AYNI NOKTAYI İŞARET EDİYOR!

Çıkarılan telefon haritalarında Salim Güran'ın kardeşi Fuat Güran'ın eşi saat 15.15'ten sonra iki kez Narin'lerin evine gidiyor. Çok kısa bir süre sonra yani saat 15.0” ile 15.20 arasında hızla ahıra gidiyor. Daha sonra bulunan haritalarda annesinin telefonu da ahırda tespit ediliyor. Çevrede duyulan panik ve kargaşa haliyle köydeki insanların da telefon verileri ahıra gittiklerini işaret ediyor. Bu verilerden tam bu noktanın yani ahırın Narin'in katledildiği nokta olduğunu ortaya koyuyor.

Savcı tarafından bütün şüphelilere ahır bilgisi sorulsa da hiçbiri bu noktaya dair açıklama yapmıyor. Buradan da ortaya çıkan bir gerçek var ki Narin Güran evinin yanındaki ahırda katledilmiş."

Türkiye Haberleri