Narin'in kuzeninin soruşturma seyrini değiştirecek ifadesi ilk kez Halk TV'de!

Savcılık tutanağına göre, Narin'in kuzeni Birsen Güran, "Narin kapımızı çaldığında annem o sıralarda telefon ile halamla görüşüyordu. Salim Güran, Narin'i 17.40'da gördüğümüzü söylememizi istedi." dedi. Halk TV muhabiri Ferit Demir, soruşturma seyrini değiştirecek o ifadeyi açıkladı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolduktan 19 gün sonra çuval içerisinde dere kenarında ölü olarak bulunan Narin Güran ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin ifadelerinin alındığı belirtildi.

İfadesi alınan şüphelilerden kuzen Birsen Güran ise soruşturma seyrini değiştirecek bir ifade verdi.

Halk TV muhabiri Ferit Demir, soruşturma seyrini değiştirecek o ifadeyi açıkladı.

"Savcılık tutanağında, Narin'in kuzeni Birsen Güran "Salim Güran, Narin'i 17.40'da gördüğümüzü söylememizi istedi" dedi. Amca telkinlerde bulunuyor. Saati yanlış mı hatırladıklarını sorguladıklarını söylüyor. Arada 3 saatten fazla bir zaman dilimi var. Soruşturmanın seyrini değiştirecek itirafı Birsen Güran yapıyor. Bu ifadede evde kimin olduğu, kiminle görüştüğü ortaya çıkıyor. Burada Narin'e yapılan organize bir kötülük var. "

İŞTE O İFADE

"Narin GÜRAN benim amcamın torunudur. 21/08/2024 günü ikametimizde oturduğum sırada saat 14:00 sıralarında Narin GÜRAN'ın kapı zilini çalması üzerine kapıyı açmam üzerine bana kardeşlerim Hatice ve Fatma'nın evde olup olmadığını sordu. Bende Narin GÜRAN'a kardeşlerimin anneannem olan Zeynep KAYA'nın evine gittiklerini, oradan Kuran Kursuna gideceklerini söyledim.

Narin GÜRAN bizim eve geldiğinde evde öz annem olan Maşallah GORAN, ben ve kardeşim Melike GÜRAN vardı. Daha sonra tamam abla diyerek gitti. Narin bizim kapımızı çaldığında annem Maşallah GÜRAN o sıralarda telefon ile halam olan Hatice Mehmetoğlu ile görüşme yapıyordu.

Ben her ne kadar Narin'in geldiği saati 17:40 olarak söylemişsem de daha sonradan düşününce aslında Narin'in saat 14:00 sıralarında geldiğini anladım. Narin olay günü sadece bir kere ikametimize geldi. Ben ve annem olayları birbirimize yanlış aktardık dolayısıyla iletişim kopukluğu olmuştur.

"BİZE 17.40 DEMEMİZİ SÖYLEDİ"

Asında Narin olay günü iki kere değil sadece bir kere ikametimize geldi. su hususu da belirtmek isterim ki gününü tam hatırlayamamakla birlikte Narin'in kaybolduğu gün veya ertesi gün ben ve kardeşim Melike aramızda bu konuyu konuşurken Salim GÜRAN'ın bu olaya şahit olması üzerine bize saat 17:40 sıralarında Narin'i gördüğümüzü söylememiz gerektiğini bize söyledi"

Türkiye Haberleri