Narin'in DNA'sı işte bu arabanın ön koltuğunda çıktı

Sabah gazetesinin ulaştığı fotoğrafta, Narin'in amcasının otomobili görünüyor. Arabanın ön koltuğunda Narin'in DNA'sı bulunmuş, arabanın ön koltuğu sökülerek incelemeye götürülmüştü.

Narin ile ilgili soruşturmada son olarak dere yatağında arama çalışmaları yapılmıştı. Soruşturmayla ilgili bir detay daha ortaya çıktı.

Narin'e ait DNA örneklerinin bulunduğu tutuklu amca Salim Güran'ın aracının ön koltuğu sökülmüş, detaylı incelenmesi amacıyla kriminal laboratuara götürülmüştü.

Diyarbakır'da, kaybolduğu 21 Ağustos'tan beri haber alınamayan 8 yaşındaki Narin'in DNA'sının bulunduğu arabanın fotoğrafı ortaya çıktı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, Ankara Jandarma Genel Komutanlığı'ndan gelen özel bir ekibin yaptığı arama çalışmalarında küçük kızdan halen bir iz yok.

Jandarma timlerinden oluşan özel ekibin dün derede hassas burun köpeklerinin de katılımıyla geç saatlere kadar yaptığı çalışmalarda Narin'e ait bir emareye ulaşılmadı.

Narin'i arama çalışmaları kapsamında, bir İnsansız Hava Aracı (İHA) yaklaşık 2 saat boyunca bölgeyi havadan görüntüledi. Bu arada, Narin'in DNA örneklerine rastlanan amcaya ait araçta, yeniden bir detaylı inceleme yapıldı.

Türkiye Haberleri