Narin soruşturmasında yeni gözaltılar olabilir: Ferit Demir Halk TV'de açıkladı!

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları sürüyor. 12 gündür kendisinden haber alınamayan Narin Güran'ın arama çalışmalarında yeniş bir gelişme yaşandı. HALK TV Muhabiri Ferit Demir, bugün yeni gözaltıların olabileceğini aktardı.

21 Ağustos günü Kur'an kursuna giden çıkışta evlerine dönmeyen Narin Güran'ı kendi imkanlarıyla arayan ailesi sonuca ulaşamadı. Aynı gün saat 20:00'de jandarma karakoluna giden baba Arif Güran kızının kayıp olduğu ihbarında bulundu.

12 gündür haber alınmayan Narin ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Aranmaya devam eden 8 yaşındaki Narin'in soruşturması sürüyor. Bugün amcası S. G. gözaltına alınmıştı. Yürütülen soruşturmada amca S.G.'nin telefonundaki uygulama aracılığıyla tüm mesaj ve aramaları sildiği ortaya çıktı.

"YENİ GÖZALTILAR OLABİLİR"

Halk TV Muhabiri Ferit Demir, soruşturmaya ilişkin son gelişmeleri canlı yayında aktardı. Demir, "Yeni gözaltılar olabilir. Savcılığın gözaltı süresini uzatması bekleniyor. Bugün yeni gelişmeler olabilir" ifadelerini kullandı.

"KURAN KURSU İLE İLGİLİ BİR SORUN GÖZÜKMÜYOR"

Demir, şöyle devam etti:

"Amcanın gözaltında verdiği bazı bilgiler soruşturma gizliliği nedeniyle söylenmiyor. Tavşantepe'ye giden yol, amcasının hızla buraya gelmesi, telefonun kapalı olması kilit nokta bu soruşturmada. Ön koltukta daha sonra DNA izleri bulunduktan sonra da muhtar ve abi gözaltına alınıyor zaten. Kuran kursu ile ilgili bir sıkıntı görülmüyor soruşturmada. Kurstan çıktıktan sonra bu olaylar meydana geliyor çünkü."

"MUHTAR YALAN SÖYLEMİŞ"

"Biz yayındayken görüşmek istediğimizde bize çıkıştı ve Batman'a gittiğini söyledi. Ancak daha sonra Batman'a gitmediği ortaya çıktı. Kuran kursu ile ilgili yapılan sorgularda bir terslik görülmedi. Eve geldikten sonra kayboluyor Narin."

Çok sayıda komando, Tavşantepe Mahallesi’ne komşu kırsal Sarıdallı Mahallesi mevkiinde arazide arama çalışması gerçekleştirdi. Komandolar arazide ve mısır tarlalarında yaptıkları çalışmalarda buldukları elbise ve bez parçalarını delil olarak alıp, incelenmek üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderdi.

Türkiye Haberleri