Narin soruşturmasında ağabey ile ilgili flaş gelişme

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kayıp Narin Güran ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve götürüldüğü İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemede kolundaki ısırık izinin Narin'e ait olup olmadığı...

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kayıp Narin Güran ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve götürüldüğü İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemede kolundaki ısırık izinin Narin'e ait olup olmadığı tespit edilemeyen ağabeyi E.G., jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

10 GÜNDÜR KAYIP

Kur'an kursuna giden Narin Güran, eve dönmeyince ailesi kendi çabaları ile bölgede arama yaptı. Köylülerle yapılan aramalardan sonuç alınamayınca Narin'in babası Arif Güran, aynı gün (21 Ağustos) saat 20:00'de jandarma karakoluna giderek kızının kaybolduğunu bildirdi.

Son olarak Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybolması ile ilgili olarak 18 yaşındaki abisi E.G.'nin gözaltına alınmıştı.

Kolunda ısırık izi olduğu belirlenen E.G, İstanbul Adli Tıp Kurumu’na getirilmişti. Ağabey E.G’nin kolundaki ısırık izi incelenmişti.

Türkiye Haberleri