Narin olayında sıcak gelişme! Anne baba ilk kez karakola çağrıldı

Türkiye'nin gözünü çevirdiği Narin'in kaybı hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Narin'in ebeveynleri ilk kez karakolda ifadeye çağrıldı. Öte yandan Adli Tıp Kurumu'nda yapılan ilk incelemede, abi E.G,'nin ısırıktan sonra 3 defa banyo yaptığı ortaya çıktı.

Diyarbakır'da Narin Güran dokuz gün önce Tavşantepe köyünde kayboldu. Güvenlik güçleri yüzlerce kişinin ifadesini alırken yüzlerce araçta da arama yaptı.

Ekipler köyde aranmadık yer bırakmadı

Sanki yer yarıldı içine girdi denilen olayda arama çalışmaları yapılırken Güran'ın E.G. isimli ağabeyi gözaltına alındı.

Arama çalışmaları günlerdir sürüyor

18 yaşındaki E.G'nin kolundaki diş ısırığı için Adli Tıp raporu beklenirken dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

İLK DEFA KARAKOLDA İFADELERİ ALINIYOR

Özellikle Jandarma ekiplerinin Narin için yoğun bir çalışması var. Ekipler bakılmadık su kuyusu, dere yatağı ve çukur bırakmadı

Şikayetçi karakola gitmeleri dışında hep yerlerinde ifadeleri alınan Narin'in anne ve babası, karakola çağrıldı. Anne ve babanın karakolda ifadesi alınıyor.

OLAYDAN SONRA 3 DEFA BANYO YAPMIŞ

Aile 18 yaşındaki ağabeyin kendi kendini ısırdığını iddia ederek 'Sinirlendiği zaman kendisini, kolunu ısırıyor' ifadelerini kullandı. Adli Tıp Kurumu'nun yaptığı incelemede ilginç bir detay daha ortaya çıktı. Ağabey Enes Güran'ın olaydan yani ısırıktan sonra 3 defa banyo yaptığı tespit edildi. Bu nedenle de herhangi bir DNA bulanamadı. Isırıktaki dişin Narin'e mi ait olup olmadığı ise Adli Tıp Kurumu patoloji sonucunda ortaya çıkacak.

Türkiye Haberleri