Narin cinayetinde kritik soruları Ekrem Açıkel Halk TV'de sordu

Türkiye'nin yakından takip ettiği Narin Güran cinayeti soruşturması devam ediyor. Geniş çaplı yürütülen soruşturmada herkesin merak ettiği soruları Halk TV sunucusu Ekrem Açıkel sordu.

Tüm Türkiye, Diyarbakır'da vahşice katladilen Narin Güran'ı konuşuyor. Kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin'den alınan parçaların otopsi işlemleri devam ediyor. Cinayetin büyük miktarda aydınlatılmasını Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek olan otopsi sonuçları sağlayabilir.

Bir yandan da soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri devam ediyor. Şimdiye kadar gözaltına alınan 22 kişinin verdiği ifadelerde aydınlatılan her hangi bir konu olmadı. Cinayetin amca Salim Güran organizatörlüğünde yapıldığına kesin gözüyle bakılsa da Narin'e kimin kıydığı henüz belirlenebilmiş değil.

EKREM AÇIKEL KRİTİK SORULARI SORDU

Halk TV sunucusu Ekrem Açıkel, soruşturmanın başında herkes tarafından merak edilen ama şimdiye kadar cevap bulunamayan soruları "Cüretkarlar ce Şimdilik Çözülmediler" başlığı altında Hafta Sonu Ana Haber'de açıkladı.

İşte Ekrem Açıkel'in cevaplanmasını istediği o sorular...

Neden: Narin cinayeti "neden" işlendi?

Ne: Narin "ne" gördü de katledildi?

Nasıl: Narin "nasıl" katledildi?

Nerede: Narin "nerede" katledildi?

Ne zaman: Narin "ne zaman" katledildi?

Kim: Kim katledildi?

Katledilen kişinin kim olduğunu herkesin bildiğini belirten Ekrem Açıkel, "Bugün ilkokul ikiye gidecekti. Masumiyet yitirildi o topraklarda ve şu Ortadoğu'nun, şu coğrafyanın kaderi değişmedi. Çocuk olmak, kadın olmak, hayvan olmak, ağaç olmak! Ne kadar zor böyle" diye konuştu.

Türkiye Haberleri