Narin cinayetinde en büyük olay gerçek çıkıyor. Cinayet masası eski dedektifleri açıkladı

Narin'in öldürülmesiyle ilgili emekli cinayet dedektifleri cinayetin nasıl işlendiği senaryolarını halktv.com.tr'ye anlattı.

halktv.com.tr

Meslek hayatları boyunca yüzlerce cinayet çözen, yüzlerce cinayet dosyasını inceleyen uzman dedektifler Narin cinayetinin şu şekilde gelişmiş olabileceğini belirttiler. Narin arkadaşlarından ayrıldıktan sonra evlerinin arkasında bulunan ahıra doğru yürüdü. Ahırın orada ağabeyiyle yeğenini gördü. İşte tam bu noktada küçük Narin görmemesi gereken bir şeyi görmüş olabilirdi. Ağabeyi ve yeğeni orada ne yapıyordu? (Anne Yüksel Güran Narin kaybolduktan bir iki gün sonra TV katıldığı kadın programında oğlunun yasaklı bir madde ile köpeğe kötü davrandıklarını anlatmıştı. Nedense hiç kimse bunu sorgulamadı.)

NARİN NE GÖRDÜ

İşte tam bu noktada küçük Narin yanlış zamanda yanlış yerde bir olaya şahit olmuştu. Bunun üzerine ya bağırdı ya da "Babama söyleyeceğim" gibi tepki verdi. Bağırmasını engellemek için abi Enes, Narin'in ağzını bir eliyle kapattı bir eliyle de ensesinden bastırdı. Gürültüyü duyan anne Yüksel Narin olay yerine geldi ve boğularak ölecek olan kızını kurtarmak için ağabey Enes'in kolunu ısırdı. İşte ısırık izi büyük ihtimalle buydu.
Şimdi gözler Adli Tıpta. Uzmanlar, anneden diş örneklerinin alınmasının ana nedeni bu olmalı dendi.

ADLİ TIP SONUCU CİNAYETİ ÇÖZECEK

Şayet Adli Tıp'tan ağız yapısı oturursa cinayette çözülmüş olacak. Bu boğuşma sırasında 8 yaşında olan küçük Narin yere yığıldı. küçük kız can çekişirken baba Arif Güran Batman'da olduğu için ailenin büyüğü amca Salim'e haber verildi.
Bu yüzden, amca Salim'in kayıtlara geçen konuşmasında 15 yaşındaki işçisi R.A'ya, "Ramazan kız öldü mü yaşıyor mu" sorusunu sordu. Cinayet Masası dedektiflerine göre, Narin'i amca öldürmüş olsaydı bu soruyu sormazdı. Besbelli ki amca olayı örtbas etmek için çağrıldı. O da uzaktan olay yerine gelirken bu soruyu sordu.
Muhtemelen, Narin'in cesedinden kurtulmak isteyen grup onu Amca Salim Güren'in arabasında taşırken diğer suçlular da arabada.

İKİNCİ ISIRIK BÖYLE OLUŞTU

Narin Güran soruşturmasıyla birlikte abi Enes Güran'ın ilk gözaltısı sırasında kolunda bir ısırık gören jandarma ekipleri bunun tespiti için abiyi Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na götürdü. İddiaya göre görevliler, 'Bu diş izi analizini burada yapamayız. Mutlaka İstanbul Adli Tıp'a gidilmeli' demesinin ardından abi Enes Güran'ın görevlilerin önünde daha önceden ısırık olan bölgeyi tekrar ısırdığı öğrenildi.

AMCA NARİN'İ ÖLDÜRMÜŞ OLSA KİMSEYE SÖYLEMEDEN YOK EDERDİ

Amca, feodal toplum yapısı içerisindeki köyde panik halinde "Küçük kız gitti, bari yeğenle kendi oğlunu" kurtarma girişimi yaptı. Bu yüzden Narin'i gömen Nevzat Bahtiyar'a, "Arif'in kızını öldürdüm. Bunu yok et Yoksa seni ve aileni öldürürüm" dedi.
Eğer cinayeti başkasının işlemiş olduğun söyleyesiydi Nevzat Bahtiyar işi kabul etmeyebilirdi.
Yine cinayet masasının eski uzman polislerine göre; cinayeti Amca Salim işlemiş olsaydı, cesedi kendi kimsenin bilmediği bir yere gömerdi.
Böylece küçük Narin'i kimse bulamazdı.
Oysa, cinayet işlendiğini Salim neredeyse bütün akrabalarına telefonla söylüyor. Hatta aile meclisi kolluk kuvvetlerinden habersiz gizli gizli toplantı yapıyor. Köydeki ortak sessizliğin ana nedeni de buydu.
Amca Salim hızını alamayıp Antalya ile bile bu konuşuyor.
Ana soru ise burada, küçük kız Narin orada ne gördü? Aile şu anda neyi saklıyor?
Cinayet Masasının eski uzman polislerine göre sorgu tutanaklarında hayret edilecek bir husus da şüphelilere "Ahırla" ilgili doğru dürüst bir sorunun yöneltilmemesi....

NEVZAT'LA AMCA SALİM'İN AYNI NOKTADA NASIL HTS VERDİKLERİ ORTAYA ÇIKTI

Amca Salim Güran ifadesinde, itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın iddialarını yalanlayarak, "O gün Nevzat'la hiç görüşmedim. Akşam 20.00 gibi gördüm" ifadelerini kullanmıştı. Emniyet Siber polisinin de destek verdiği HTS çalışmalarında Salim'in ifadelerini yalanlayan deliller ortaya çıktı. Bahtiyar ve amca Güran'ın olay günü köyün mezarlığına yakın yerde aynı noktada HTS kayıtlarına düştükleri ortaya çıktı. Bu delilin ardından da Diyarbakır Jandarma ekipleri operasyon yaparak Nevzat Bahtiyar'ı gözaltına aldığı öğrenildi.

Türkiye Haberleri