Muz kralı fena yakalandı! İstanbul'a gidiyorum diye çıktı, Yunan Adaları'nda Yakalandı: 100 milyonluk dava

İzmir sosyetesinin konuştuğu ihanet boşanma davasına dönüştü.

Turizmci, gayrimenkul yatırımcısı ve muz yetiştiricisi Hüseyin Atınç, sekreteri Özlem Poslu ile yaşadığı yasak aşk sebebiyle eşi Özüm Atınç tarafından mahkemeye verildi. Eşi, Atınç'ın Yunan adalarında sevgilisiyle yakalanmasının ardından boşanma davası açarak 100 milyon lira tazminat talebinde bulundu.

İzmir ve Aydın sosyetesinin yakından tanıdığı Hüseyin Atınç, "İstanbul'da bir toplantıya gidiyorum" diyerek evden çıktıktan sonra, sekreteri ile Yunan adalarında yakalandı. Restoranda yemek yerken okul arkadaşına rastlayan çiftin fotoğrafları mahkemeye delil olarak sunuldu.

Atınç'ın, sekreteri Özlem Poslu ile Zeynep adında bir kızlarının olduğu ve bebeğin nüfusuna geçirildiği ortaya çıktı. Bu durumu öğrenen Özüm Atınç, kocasının İstanbul'a gitmediğini ve sekreterinin bir çocukları olduğunu fark edince boşanma davası açtı.

Urla 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açılan davada Özüm Atınç, nakit ve gayrimenkul olarak 100 milyon TL tazminat talep ediyor. Hüseyin Atınç'ın lise aşkı ve üç çocuğunun annesi olan Özüm Atınç ile yaptığı evlilik, Kuşadası Rigolo Marina Restoran'da düzenlenen nikah töreni ile başlamıştı ve balaylarını Maldivler'de geçirmişlerdi. Davanın önümüzdeki günlerde görülmesi bekleniyor.

Türkiye Haberleri