Motosiklette Sara Nöbeti Geçirdi! İETT'nin Önüne Düştü

İstanbul Şişli'de motosiklet artçısının sara nöbeti geçirerek düşmesi, İETT otobüsüyle neredeyse feci bir kaza yaşanmasına yol açıyordu. Şanverdi'nin başının yere çarpması sonucu yaralanırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı ve güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Kazada herhangi bir can kaybı yaşanmazken, Şanverdi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

İstanbul Şişli ilçesinde bugün öğleden sonra meydana gelen korkunç kaza, motosiklet sürücüsü Mehmet Şanverdi'nin yaşadığı epilepsi nöbeti sonucunda gerçekleşti.

Barbaros Bulvarı'nda, Zincirlikuyu metrobüs durağı girişinde saat 14.00 sularında meydana gelen olayda, Emrah Akman yönetimindeki motosiklette artçı olarak bulunan Mehmet Şanverdi, Levent'ten Beşiktaş istikametine seyir halindeyken aniden nöbet geçirerek motosikletten düştü.

SON ANDA KURTULDU

Şanverdi'nin başı yere çarparken, arkasından gelen İETT otobüsünün altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Olay yerine hızla sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, Şanverdi'nin ilk müdahalesini olay yerinde yaparak ambulansla Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'ne götürdü. Şanverdi'nin durumunun stabil olduğu belirtilirken, polis ekipleri olayı soruşturmak üzere İETT otobüsünün kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

"OTOBÜS ŞOFÖRÜ ÜSTÜNDEN GEÇMİŞ OLABİLİR"

Kaza anını anlatan motosiklet sürücüsü Emrah Akman, "Arkadaşımla motosikletle seyir halinde geliyorduk. Kendisi arkamda epilepsi nöbeti geçirip bayılmış sanırım. Yere düştü. Otobüsçü şoförü de onu görmeyip üzerinden geçmiş. Ancak geçip geçmediği kesin değil. Polisler şu anda kamera kayıtlarını inceliyor. Ben de tam olarak ne olduğunu göremedim" dedi.

"DURUMU İYİ"

İETT otobüsü şoförü ise yaşananları şöyle aktardı: "Kaza, ben cebe girerken arkadaş sol taraftan motorun üzerinden düşmüş. Düşerken aracın altına girmiş gibi oldu ama son anda fark ettim ve durdum. Yolcular bağırdı, hemen aracı durdurdum. Düşen kişinin durumu iyi. Polislerle konuştuk, kendisi 'Bir şeyim yok' demiş. Tedbir amaçlı hastaneye götürdüler. Arabanın altına girmeden önce motordan düşmüş, kafasını yere vurmuş. Ben durduğumda aracın yan tarafındaydı."

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, kaza anının güvenlik kamerası görüntüleriyle netleştirilmesi bekleniyor.

Türkiye Haberleri