MHP'lilerin Silahla Yaraladığı CHP'li Bahadır Ameliyata Alınacak

Pınarbaşı'nda saldırıya uğrayarak ağır yaralanan CHP Belediye Meclis üyesi Şerafettin Bahadır, bugün ayağındaki yaralanma nedeniyle ameliyata alındı.

Kayseri’de 31 Mart seçimlerinin tekrarlandığı Pınarbaşı ilçesinde seçmenler 2 Haziran'da tekrar sandık başına gitmişti. Seçimin ardından CHP'li Deniz Yağan 6 bin 783 oy ile seçimi kazanmıştı.

Pınarbaşı'nda siyasi gerilimin artması ile birlikte CHP Pınarbaşı Belediye Meclisi yedek üyesi Şerafettin Bahadır, MHP Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Menduh Uzunluoğlu'nun kardeşi Ejder Uzunluoğlu ve yeğeni tarafından darp edilip silahla bacaklarından vuruldu. Ejder ve yeğeni Mehmet hakkında darp ve silahlı yaralama suçundan Pınarbaşı Sulh Ceza Mahkemesi’nce tutuklama kararı verildi.

Menduh Uzunluoğlu

Beyin kanaması geçirip uzun bir süre yoğun bakımda kalan Bahadır ise bugün ameliyata alınacak. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, Bahadır'ın hayati riskinin devam ettiği bilgisini vererek şöyle konuştu:

Şerafettin Bahadır

"Pınarbaşı'nda kızının gözleri önünde saldırıya uğrayıp vahşice darp edilen daha sonra kurşunlanarak hastaneye kaldırılan Şerafettin Bahadır kardeşimizin halen daha uyutulduğu, makineye bağlı entübe şeklinde tedavisi devam etmektedir. Hayati riski devam ediyor. Bugün ayağındaki yaralanma ile ilgili bir operasyon geçirecek ama dediğim gibi uyutulması bir süre daha devam edecek gibi gözüküyor. Dualarımız kendisiyle inşallah en kısa sürede hayata tutunur, sevenlerini yalnız bırakmaz diyoruz."

Türkiye Haberleri