Metrobüste iki kadının kavgasında ilginç karar

Beylikdüzü'nden metrobüse binen kadın, aracın içinde kavgaya karıştı. Mahkemeye taşınan kavgada ilginç bir suç aleti var.

İstanbul'da metrobüste yaşanan bir kavga, mahkemeye taşınarak ilginç bir kararla sonuçlandı. Geçtiğimiz ekim ayında, Beylikdüzü'ndeki evine gitmek üzere metrobüse binen üniversite öğrencisi Damla K. (22), tanımadığı bir kadının dikkatli bakışlarını fark etti. Bir süre sonra göz göze geldiği bu kadın, elindeki buzlu su şişesini Damla K.'nın kafasına vurdu.

Bu saldırı sonucu Damla K.'nın kaşı patladı ve kanlar içinde kaldı. Damla K., kendisine saldıran Tuğba G.'den şikâyetçi oldu. Şüpheli Tuğba G.'nin sabıka kaydında "uyuşturucu madde kullanma" suçu olduğu ortaya çıktı ve adli kontrolle serbest bırakıldı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, buzlu su şişesini bir silah olarak değerlendirdi ve Tuğba G.'nin "basit yaralama" suçundan yargılanmasını talep etti. Mahkeme, Tuğba G.'yi 9 ay hapis cezasına çarptırdı. Bu karar, buzlu su şişesinin silah olarak kabul edilmesiyle dikkat çekti.

Türkiye Haberleri