×
  • Anasayfa
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Türkiye
  • Dünya
  • Yaşam
  • Spor
  • Sağlık
  • Otomotiv
  • Sıcak Haber
  • Finans
  • Magazin
  • Özel Haber
  • Bilim ve Teknoloji
  • Kültür Sanat
  • Programlar
  • Tanıtım Bülteni
  • Eğitim
☰
  • Anasayfa
  • Türkiye

Meteoroloji paylaştı: Lodosun ardı sağanak

Hafta sonu lodosun etkisiyle sıcaklık mevsim normallerinin 7-8 derece üzerine çıkıyor. İstanbul, İzmir ve Bursa'daki şiddetli rüzgar olumsuzluk yaratabilir. Marmara Denizi'nde lodos, üç gündür deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) paylaştığı son tahminlerde yurdun batısından başlayan sağanakların hafta boyunca etkili olacağı görülüyor.

19 Kasım 2022 Cumartesi 13:11
111

Şiddetli lodosun etkisiyle, özellikle yurdun batısında yazdan kalma bir hava var. Yarın havanın daha da ılık olması bekleniyor.

211

Marmara Denizi'nde lodos, üç gündür deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.

311

Yerli ve yabancı bandıralı 13 şilep ve tanker, hızı zaman zaman saatte 50 kilometreye ulaşan lodos nedeniyle üç gündür Tekirdağ sahilinde bekliyor. Gemilerin kaptanları, yollarına devam etmek için rüzgarın dinmesini bekliyor.

411

5 Büyük kentte hava durumu

Lodos İstanbul ve İzmir'de çok kuvvetli, Bursa'daysa daha sert esiyor.

Ankara'da hava ısındı, 20 dereceleri gördü.

İstanbul'da hava bulutlu, 22 derece.

İzmir hafif yağmurlu 23, Antalya'da kısa süre yağmur var sıcaklıksa 25 derece.

511

İşte yurt genelinde hafta boyunca beklenen hava olayları...

611

Marmara'da devam eden şiddetli lodos olumsuzluk yaratabilir.

711

Bugün ve yarın bölge genelinde etkili olacak lodosla birlikte sıcaklık mevsim normallerinin üzerine çıkıyor.

811

Ege kıyılarında lodos hala şiddetli esiyor. Bölgede hava ılık, Bodrum ve kıyılarda yağmur geçişi görülebilir.

911

İç Anadolu Bölgesi'nde de lodos hakim. Akdeniz ve Güneydoğu'da da ılık bir gün. Lodos bu kesimde biraz daha hafif esiyor.

1011

Karadeniz'de yarın rüzgarın etkisiyle sıcaklık 25 dereceleri görecek ancak hava kapalı.

1111

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) paylaşılan haftalık hava durumu raporuna göre; sıcaklıklar ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinde mevsim normallerinin üzerinde, doğu bölgelerde mevsim normalleri civarında seyredecek.

Hafta başından itibaren yurdun batısından başlayan yağışlar hafta ortasına doğru ülke geneline yayılacak.

Türkiye Haberleri

© 2005

Halk TV


‧ Anasayfa ‧ İletişim