Meral Akşener: "İktidar çocuklardan korkuyor"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akşener, "Şimdi bu farkındalık Türkiye'de basın-yayın yoluyla oluşturulamıyor" dedi.

Halk TV'de Uğur Dündar'la Halk Arenası'na konuk olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"GENÇLER HAYAL KURAMIYOR"

Akşener, 18-25 yaş arası gençlerin hayal kuramadığını, umutlarını kaybettiklerini ve gençlerin umutsuzluğunu kaldıracak projeler ortaya koymaları gerektiğini ifade etti.

Meral Akşener, iktidarın çocukların hayal kurmasından korktuğunu belirtti.

"FARKINDALIK TÜRKİYE'DE BASIN-YAYIN YOLUYLA OLUŞTURULAMIYOR"

Akşener, "Sizin gibi gazeteciler artık kalmadığı için sizler en azından farkındalık yaratırdınız siz ve size benzeyen gazeteciler ve bir mücadele başlatılırdı. Şimdi bu farkındalık Türkiye'de basın-yayın yoluyla oluşturulamıyor. Türkiye'de hala yüzde 67 civarında insanlar televizyondan haber izliyor. Sosyal medya çok önemli ama daha genç bir kitleye hitap eden mecralar. Öyle olduğu için oralar kapandı ve üstü bir şalla örtülen bir problem var."

Türkiye Haberleri