Menzil Tarikatı Servetiyle Yine Şov Yaptı: Deveyle Değil Tesla İle…

Menzil Tarikatı son zamanlarda lüks yaşantısı ile gündemden düşmüyor. Son model milyonluk araçlar, yakın korumalar… Yayılan görüntüleriyle sosyal medyayı sallayan tarikat önderlerinden bir yeni görüntü daha geldi. Menzil şeyhlerinden Muhammed Fettah’ın oğlu Galip el-İhsan’ın, Tesla aracıyla dergâhlardan birini ziyarete geldiği görüldü.

Menzil Tarikatı şeyhlerinin lüks yaşantısı sıklıkla gündem oluyor. Sosyal medyada yayılan her görüntü servetlerinin boyutunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Tarikat önderlerinin son model lüks yaşantıları, peşlerinde koşan onlarca korumaları gündemden düşmüyor.

Geçtiğimiz haftalarda yayılan görüntülerden bir tanesi de Menzil Şeyhlerinden Seyyid Muhammed Fettah'ın oğlu Galip el Hüseyni’nin Avrupa'da milyonluk Mercedes cipi ve korumasıyla görüntülenmesiydi. Hüseyni'nin bina girişinde küçük çocuklar tarafından güllerle karşılandığı görülmüştü.

Sosyal medya gündemine oturan bir başka görüntü ise tarikatın şeyhlerinden Muhammed Fettah’ın oğlu Galip el-İhsan’ın Tesla aracıyla dergahlardan birini ziyaret etmesi oldu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Menzil şeyhlerinden Muhammed Fettah’ın oğlu Galip el-İhsan’ın, Tesla aracıyla dergâhlardan birini ziyarete geldiği görüldü.

Türkiye Haberleri