Meclis'te kavga çıktı! Eski Bakan DEM'li vekile yumruk attı

TBMM Genel Kurulu, Başkanvekili Bekir Bozdağ başkanlığında toplandı. TBMM'de AKP milletvekilleri kürsüde konuşma yapan DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan'a saldırdı.

Genel Kurul'da İYİ Parti'nin gündeme ilişkin verdiği grup önerisi görüşülürken DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan konuşmasında “AKP hırsızlık yapıyor. Terbiyesiz de ahlaksız da sizsiniz” ifadelerini kullandı.

AKP MİLLETVEKİLLERİ BOZAN'IN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Tartışmanın büyümesi üzerine Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ, Genel Kurul'a 15 dakika ara verdi. Araya rağmen salondaki tartışma devam etti.

AKP milletvekilleri Bozan’ın üstüne yürürken, AKP Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, ceketinden tutarak Bozan’ı yere fırlattı. CHP’li milletvekillerinin engellemeye çalıştığı olaylar sırasında bazı AKP’lilerin yere düşen Bozan’a tekme attığı görüldü. Eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da Bozan’a önce tokat, sonra da yumruk attı.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ve CHP’li vekiller, Bozan’ı kalabalığın içinden çıkarak DEM sıralarına doğru götürdü. Bozan, kulise doğru çıkarılırken AKP’li milletvekilleri peşinden koştu, arbede burada da devam etti. Bozan, daha sonra muhalefet milletvekilleri eşliğinde odasına gitti.

Bozdağ, Genel Kurul'a 40 dakika ara verdi. Genel Kurul'un gündeminde bugün Vergi Kanunu görüşmeleri bulunuyor.

Türkiye Haberleri