Küçükçekmece'de Yol Tartışması Faciaya Dönüştü: Zincirleme Kaza, 13 Yaralı!

Küçükçekmece D-100 Karayolu'nda yaşanan yol tartışmasında iki servis şoförü araçlarını durdurunca ardına zincirleme kaza meydana geldi. Olayda 3 servis minibüsü ve 1 su tankerinin karıştığı belirtildi; 13 kişi yaralandı. Yaralılar, hızla olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastanelere taşındı. Kazanın etkisiyle Avcılar istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu, trafik yoğunluğu devam ediyor.

Kaza, sabah saat 06.45 civarında, D-100 Karayolu Göl mevkisinde Avcılar istikametinde meydana geldi. İddialara göre, 34 LUN 036 plakalı servis minibüsü şoförü ile bir başka servis minibüsü şoförü Ömer Suiçmez arasında trafikte bir anlaşmazlık yaşandı. Tartışma sonrasında minibüsler durdu ve Suiçmez'in kullandığı minibüs, duramayarak diğer minibüse çarptı. Bu çarpışmanın ardından gelen su tankeri ve başka bir servis minibüsü de kazaya karıştı. Servis minibüsünde bulunan 13 kişi yaralandı ve olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere götürülürken, polis ekipleri kaza yerinde inceleme başlattı.

UZUN SÜREN BEKLEYİŞ SONRASI TRAFİK NORMALE DÖNDÜ

Kazanın etkisiyle Avcılar istikametindeki 2 şeridin kapanmasıyla uzun araç kuyrukları oluştu. Ancak kaza yapan araçlar çekiciler tarafından kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü.

Kaza anını değerlendiren Ömer Suiçmez, "Yan yoldan gelirken önümdeki otobüse yol vermedim diye beni sollayıp önümde durdu. Aşağıya indi, beni dövmeye gelirken arkadan araç bana vurdu. İşçi personel servisi çekiyorum. Araçlarda 6-7 tane yaralı var. Ciddi durumları yok ama hepsi yaralı" şeklinde konuştu.

Türkiye Haberleri