Koyun Hırsızları Ayak İzlerinden Yakalandı

Eskişehir'in Han ilçesinde 27 adet koyun çalan 2 şüpheliyi jandarma ekipleri ayak izlerinden yakaladı.Olay Han İlçesine bağlı Kayı Mahallesi'nde meydana geldi. Y.A., 155 Jandarma İmdat Hattı'nı arayarak ağılındaki 27 adet koyunun...

Eskişehir'in Han ilçesinde 27 adet koyun çalan 2 şüpheliyi jandarma ekipleri ayak izlerinden yakaladı.

Olay Han İlçesine bağlı Kayı Mahallesi'nde meydana geldi. Y.A., 155 Jandarma İmdat Hattı'nı arayarak ağılındaki 27 adet koyunun çalındığını bildirdi. İhbar üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri mahalle girişinde hayvanların bir kamyonete yüklendiği yerde bir kişinin ayak izlerinin mahalle içerisine doğru gittiğini belirledi.

Ayak izlerini takip eden jandarmalar V.Y. adlı şüpheliyi evinde gözaltına aldı. Yapılan sorgulamanın ardından V.Y. ile birlikte olayı gerçekleştiren M.Ç. de yakalandı. 2 şüphelinin koyunlardan 4'ünü Eskişehir kent merkezinde adak satışı yapan D.Ş.'ye, 23'ünü de Çifteler ilçesinde oturan Y.D.'ye sattıkları belirlendi.

Jandarma ekipleri Çifteler ilçesindeki 23 koyunu Y.D.'den alarak sahibine teslim etti. Ekipler Eskişehir'deki 4 koyundan 3'ünün kesilmiş birinin ise sağ olduğu belirlendi. Bunlar da hayvanların sahibi olan Y.A.'ya verildi.

Hırsızlık suçundan adliyeye sevk edilen şüpheliler V.Y. ile M.Ç. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Eskişehir H Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Türkiye Haberleri