Korhan Berzeg'in Kemikleri Toprağa Verilecek

Balıkesir'in Gönen ilçesinde kaybolduktan 316 gün sonra öldüğü anlaşılan ekonomist Korhan Berzeg'in bulunan kafatası ve kemikleri, incelemenin yapıldığı İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan jandarma ekipleri tarafından alındı. Berzeg'in cenaze töreni pazartesi günü yapılacak.

2023 yılında İstanbul Büyükada'dan Balıkesir'in Gönen ilçesine tatile gelen Korhan Berzeg, 17 Haziran günü Doberman cinsi köpeği Tina ile yürüyüşe çıktıktan sonra kayıplara karıştı. Eşi Angela Berzeg'in jandarmaya yaptığı kayıp ihbarı üzerine başlatılan aramalar sonuçsuz kaldı. 312 gün sonra, 23 Nisan'da Gelgeç Mahallesi Muhtarı Ahmet Gülay, Berzeg'e ait kimlik, kredi kartı, kıyafet ve kemik parçaları buldu.

ÖLÜM NEDENİ TESPİT EDİLEMEDİ

Kızından alınan kan örneği ile kemik parçalarındaki DNA'nın eşleştiği belirlendi ve Berzeg'in öldüğü kesinleşti. Devam eden aramalarda kafatası ve diğer kemikler de bulundu.

İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemelerde, doku bulunmayan kemiklerden ölüm nedeni tespit edilemedi.

BABASININ YANINA DEFNEDİLECEK

Berzeg'in kemikleri, Gönen'de yapılacak cenaze töreninin ardından, Iğdır'da Eczası Yüzbaşı olarak görev yaparken birliğinde hayatını kaybeden ve kabrinin üzerinden yol geçince çıkartılan babası Muhsin Berzeg'in yanına defnedilecek.

Türkiye Haberleri