Konyalı Muhtar Swinger Partisinde Tanıştığı Kadının Kızına Tecavüz Etti, Öz Anne Videoya Çekti, Olayı ABD Ortaya Çıkardı

Konya'da iğrenç bir olay yaşandı. Konya'da yaşayan 53 yaşındaki muhtar; burada 45 yaşında bir kadınla tanıştı. Kadına imam nikahı kıyan muhtar, Meral A. ile birlikte yaşamaya başladı ve 14 yaşındaki kızını istismar etti. Olayı ABD ortaya çıkardı.

Konya'da yaşanan akıllara durgunluk veren olayda mide bulandıran ayrıntılar ortaya çıktı.

Konyalı muhtar, 53 yaşındaki Murat M. swinger olarak adlandırılan eş değiştirme partisine gitti.

45 yaşındaki Meral A.'ya imam nikahı kıyarak birlikte yaşamaya başladı.

Kadının 14 yaşında S.N.A adlı bir kızı vardı.

Anne Meral A. kızını sık sık evde Murat M. ile yalnız bırakıyordu.

O günlerden birinde Murat M. küçük çocuğu taciz etmeye başladı.

Daha da korkuncu ise annenin yaptıklarıyla ortaya çıktı.

Murat M. kızını taciz ederken, öz annesi Meral A. o anları kameraya kaydediyordu.

Sabah gazetesinin haberine göre küçük kızı istismara devam eden Murat M., küçük kıza pornografik görüntüler izlettirip, 'Bak ne güzel, sende bunlar gibi yapmak ister misin? dedi. Yıllar boyunca kızı istismar eden Murat M. bu anları bir de kayıt altına aldı.

Çektiği görüntüleri yine kendisi gibi çocuklara istismarda bulunan birine gönderdi. ABD Ulusal Kayıp ve Sömürülen Çocuklar Merkezi tarafından tespit edilip, ihbarda bulunulması üzerine Murat M. ve anne Meral A. geçtiğimiz Şubat ayında gözaltına alındı. Murat M'nin S.N.A'ya yaptığı istismarda telefonunda ele geçirildi. Her iki şüpheli de 18 Şubat günü tutuklandı.

KIZI İSTİSMAR EDİLİRKEN ANNE DE GÖRÜNTÜLERİ ÇEKMİŞ

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Murat M. ve anne Meral A. hakkında 88 yıla kadar hapis cezaları istendi.

KIZI İSTİSMAR EDİP KENDİSİ GİBİ SAPIKLARA GÖNDERMİŞ

Murat M.'nin yaptığı iğrençlikler bununla da kalmamış. Genç kızı istismar ettiği görüntüleri 2022 yılında Bursa ve Karacabey Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında soruşturma yürütülen S.T'ye attığı, S.T'nin de kendi kızlarını istismar ettiğine dair Murat M'ye mesajlar gönderdiği tespit edildi.

Türkiye Haberleri