Kız Arkadaşıyla Yan Yana Gördüğü Kişiyi Konuşmaya Çağırıp Öldürdü

İzmir'de bir erkek, kız arkadaşıyla görüştüğü gerekçesiyle konuşmak için çağırdığı kişiyi tüfekle vurarak öldürdü. Katil zanlısının daha önce de cinayet suçundan 16 yıl hapishanede kaldığı ortaya çıktı.

İzmir'in Urla ilçesi Neyzen Tevfik Caddesi Atatürk Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kız arkadaşıyla görüştüğü gerekçesiyle Cem Hortum'u tüfekle vurarak öldüren M.E., polisi arayarak kendini ihbar etti. Zanlı, olay yerinde ekiplerin gelmesini bekleyerek teslim oldu.

Olay, saat 02.30'da başladı. Balık çiftliğinde çalışan Cem Hortum, M.E. tarafından kız arkadaşıyla görüldüğü gerekçesiyle arandı ve konuşmak için sahilde buluşmaya davet edildi. Buluşma sırasında aralarında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada M.E., karavanından aldığı av tüfeğiyle Cem Hortum'a iki el ateş etti.

CESEDİN BAŞINDA BEKLEDİ

Hortum, karın ve kalp bölgesinden vurularak yere yığıldı. M.E., 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak kendini ihbar etti ve polisin gelmesini bekledi. Olay yerine gelen polis ekipleri, M.E.'yi cesedin başında buldu ve suç aleti tüfekle birlikte gözaltına aldı. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Cem Hortum'un hayatını kaybettiği belirlendi. Hortum'un cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

KATİL ZANLISININ İFADESİ

Gözaltına alınan M.E., ifadesinde, "Kendisini kız arkadaşımın yanında gördüm. Bunu konuşmak için telefonla arayıp yanıma çağırdım. Beni tehdit etti. Bir şey yapacak diye korktum. Tüfekle ateş edip öldürdüm" dediği öğrenildi. M.E.'nin daha önce de bir kişiyi öldürmek suçundan 16 yıl hapishanede kaldığı ortaya çıktı.

Öldürülen Cem Hortum'un cenazesi, İskele Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından Özbek Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Türkiye Haberleri