Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ilçesi Güneş Mahallesi’nde yapımını tamamladığı ikinci Kent Lokantası’nı hizmete açtı. Kent Lokantası, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden EKDAĞ A.Ş. tarafından işletilecek.
EKDAĞ A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Aydın, Muhittin Böcek'in bir hayalini gerçekleştiriyor olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
"DAR GELİRLİ VATANDAŞLARIMIZIN DAHA YOĞUN YAŞADIĞI BİR BÖLGE"
Aydın, şu ifadeleri kullandı:
"Bu bölge dar gelirli vatandaşlarımızın daha yoğun yaşadığı bir bölge. Muhittin Başkanımız da bu nedenle burayı tercih etti. Belediyemize ait tüm tesislerde olduğu gibi burada da ozonlama sistemiyle hijyen sağlanıyor. Atatürk Parkı EKDAĞ Tesisleri, Barbaros Çay Bahçesi ve plajlardaki işletmelerimizde nasıl kaliteli ve sağlıklı ürünler sunuyorsak, Kent Lokantalarımızda da aynı kaliteyi sürdürüyoruz. Asıl amacımız; dar gelirli vatandaşlarımızın, öğrencilerimizin ve emeklilerimizin faydalanabileceği sosyal tesisler açmak. Tüm vatandaşlarımızı Kent Lokantalarımıza bekliyoruz."
"BİRİNCİ SINIF VE KALİTELİ ÜRÜNLER"
EKDAĞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Manavoğlu ise şunları söyledi:
"Piyasada bir çorba fiyatına dört çeşit yemek sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Kent lokantalarımızda kullanılan tüm malzemeler, diğer sosyal tesislerimizde kullandığımız birinci sınıf ve kaliteli ürünlerle aynıdır. Bu nedenle vatandaşlarımızdan büyük bir ilgi görüyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak dar gelirli vatandaşlarımıza bir nebze de olsa katkı sağlamak adına bu tür tesisleri açmaya devam edeceğiz."