Kütahya’nın Domaniç ilçesinde dört gündür kayıp olarak aranan 40 yaşındaki esnaf Sami İlik, kullanılmayan bir evde sağ olarak bulundu.
Durubey köyünde yaşayan Sami İlik, 8 Mayıs sabahı evinden yaya olarak ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamadı. Yakınları, yapılan tüm aramalardan sonuç alamayınca jandarmaya kayıp ihbarında bulundu.
ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI
Yapılan incelemelerde İlik’in ilçe merkezinden yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta, tarlaların arasından geçen bir patika yolu kullanarak Çokköy yönüne yürüdüğü tespit edildi.
Bunun üzerine jandarma ve AFAD öncülüğünde, köy ve ilçe sakinlerinin de katılımıyla bir arama-kurtarma çalışması başlatıldı.
HASTANEYE KALDIRILDI
Cep telefonu, kimlik ve cüzdanını yanına almadan evden çıkan İlik, ekiplerin ormanlık alanlarda köpeklerle yaptığı aramalar sırasında, köylüler tarafından kullanılmayan bir yapıda bulundu.
Hastaneye kaldırılan İlik’in genel sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.