Kartal sahilindeki karavanlar kaldırıldı

Kartal sahilinde uzun süredir park alanlarını işgal eden karavanlara, vatandaşların şikayetleri üzerine Kartal Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Ekipleri tarafından müdahale edildi. Özellikle hafta sonları park yeri bulmakta zorlanan vatandaşlar, karavanların park alanlarını işgal etmesinden dolayı rahatsızlıklarını dile getirmişti.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sahil şeridindeki park yeri sorunlarına ve işgalci karavanlara karşı harekete geçtiklerini belirtti. Başkan Yüksel, Kartal Belediyesi'nin İBB Zabıta Ekipleri ile iş birliği içinde çalışarak karavanları bölgeden kaldırdıklarını ve park alanlarını yeniden vatandaşların kullanımına açtıklarını söyledi.

Başkan Yüksel, "Kartal sahilinde uzun süredir yaşanan park yeri sorunları ve işgalci karavanlar konusunda bizlere iletilen şikayetlere kayıtsız kalmamız mümkün değildi. Kartal Belediyesi olarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri ile iş birliği içinde harekete geçtik ve sahil şeridimizdeki park alanlarını işgal eden karavanlara gerekli müdahaleyi gerçekleştirdik. Amacımız, sahilimizi daha düzenli, güvenli ve erişilebilir bir hale getirmek. Özellikle hafta sonları yoğun olarak kullandığınız sahil alanlarının, tüm vatandaşlarımızın rahatça yararlanabileceği şekilde düzenlenmesi bizim için büyük bir önem taşıyor. Bu müdahale ile sahilimizdeki park sorunlarını hafifletmiş olmayı ve sizlerin memnuniyetini kazanmayı umuyoruz. Birlikte daha güzel bir Kartal için el ele vererek, sorunları çözmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bu müdahale ile Kartal sahilindeki park alanlarının yeniden vatandaşların kullanımına açılması ve sahilin daha düzenli, güvenli ve erişilebilir hale getirilmesi hedefleniyor.

Türkiye Haberleri