Tuzla-Pendik-Adalar feribot seferi başlıyor

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, Tuzla-Pendik-Adalar feribot hattı için UKOME'den onay aldığını ve yakında seferlerin başlayacağını duyurdu.

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, Tuzla-Pendik-Adalar feribot seferlerinin yeniden başlatılacağını duyurdu. Bingöl, UKOME’den oy birliğiyle alınan kararın ardından Tuzla’nın deniz ulaşımının yeniden canlanacağını ve bu gelişmenin bölge halkı için büyük önem taşıdığını belirtti.

Geçtiğimiz hafta Tuzla Halk Plajı’nın açılışını yaparak ilçeyi yeni bir sosyal alanla buluşturan Başkan Bingöl, bu hafta da Tuzla-Pendik-Adalar feribot seferleriyle ilgili önemli bir müjde verdi.

Bingöl, sosyal medya hesaplarından duyurduğu açıklamada, Tuzla’nın deniz ulaşımının iyileştirilmesi amacıyla UKOME’de alınan kararın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin yoğun desteğiyle gerçekleştiğini ifade etti.

Toplantı sonrası sosyal medya hesaplarından müjdeyi veren Bingöl, şu açıklamayı yaptı:

“Göreve geldiğimiz günden bu yana durmaksızın çalışıyoruz. Amacımız, Tuzlalıların yaşam kalitesini artırmak, Tuzla’yı güzelleştirmek. Bunun için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile entegre çalışarak Tuzla’nın güzelleşeceği tüm yatırımları planlıyor ve hayata geçiriyoruz. Bugün, Tuzla’mızın İstanbul ile bağını güçlendirmek, kentin nimetlerinden faydalanabileceği ulaşım ağlarını ortaya koymak için çok güçlü bir adım attık.”

"İLK VAPURDA BULUŞMAK ÜZERE"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun desteği ile Tuzla-Pendik-Adalar feribot seferleri hazırlıklarını tamamladıklarını vurgulayan Bingöl, "Bugün itibarıyla UKOME’den de karar oy birliği ile geçti. Çok yakında Tuzla-Pendik-Adalar feribot seferleriyle Tuzla’nın deniz ulaşımını yeniden canlandırıyor olacağız. Tuzla-Pendik-Adalar vapur seferlerinin başlamasında başta İBB Başkanı’mız Sayın Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere tüm İBB ekiplerimize çok teşekkür ediyoruz. Şimdiden Tuzlalı hemşerilerime hayırlı uğurlu olsun diliyorum. İlk vapurda buluşmak üzere" dedi.

Türkiye Haberleri