Kadına şiddetten yargılanan Ozan Güven, Cem Yılmaz'la mum üfledi

Komedyen Cem Yılmaz, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddia edilen Oyuncu Ozan Güven ile yeni filminin duyurusunu yaptığı bir video paylaştı. Yılmaz, yeni filmi için yapılan pastanın üzerindeki mumları Güven'le beraber üfledi.

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddia edilen Ozan Güven, bir süre aranın ardından “Taş, Kağıt, Makas” dizisi ile tekrar setlere döndü.

Cem Yılmaz'ın filmlerinde pekçok kez yer alan Güven'in Gora'nın yeni filminde oynayacağı iddiası sosyal medyada yer aldı. Nedense Yılmaz'ın paylaştığı video.

"ALLAH ALLAH BU PROJEDE KİM OYNUYOR"

Yılmaz, Güven'le beraber Gora'nın dördüncü filmi olan Gora4Gora yazılı pastadaki mumları üflediği bir video paylaştı. Instagram hesabından paylaştığı videoda Yılmaz, "Allah Allah bu projede kim oynuyor" deyip Güven'i gösterdiği de görüldü.

Yılmaz, Güven hakkıdaki kadına şiddet iddiaları üzerine de 2020'de şu mesajı paylaşmıştı:

"Sevgili arkadaşlar. Kadına şiddet meselesinin ‘tarafı’ olmak diye bir duruşum söz konusu bile değildir. Arkadaşım üzerinden “Sen de bir şey söyle” isteğinizi anlamakla beraber, konu hakkında çok üzgün olmak dışında bir halim yoktur. Yapmayın. Sosyal medya üzerinden bu meseleyi yazmak, çizmek istememek ile başka çirkin duyguları, düşünceleri karıştırıp bu sefer siz linç kazanı kaynatıyorsunuz. Her şey birbirine giriyor. Çok üzgünüm"

OZAN GÜVEN HAKKINDAKİ İDDİALAR NELER?

Oyuncu Ozan Güven, 13 Haziran 2020'de Levent'teki evinde eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddia edildi.

Deniz Bulutsuz, gözünün kanlı ver morarmış fotoğrafını paylaştı. Bulutsuz ve Güven birbirlerinden şikayetçi oldu.

Adli Tıp Kurumu raporuna göre de Bulutsuz'un yaralanmalarının basit bir tıbbı müdahale ile giderilemeyeceği belirlendi.

Güven'in 13 yıla kadar hapsi istendiği davada Bulutsuz'un şiddet gördüğünü söylediği gece evine sığındığı Erdem Lütfü Oraylı da tanık olarak dinlendi. Sabah'ın haberine göre; Oraylı şunları söyledi:

"OZAN BENİ ÖLDÜRECEK"

"Deniz Bulutsuz'un çenesinde yara bandı olduğunu ve tişörtünün yaka kısmından göğüs kısmına kadar yoğun kan gördüm. Deniz'i o durumda görünce şok geçirdim. Deniz'i içeri aldıktan sonra Deniz bana 'Ozan Güven beni öldürecek' deyip duruyordu. Bunu söylerken ağlayıp titriyordu. Üstündeki kanlı tişörtü çıkarttığı esnada iki bileğinde morluk ve şişkinlik vardı. İki diz kapağında morluklar olduğunu olduğunu gören Deniz Bulutsuz tekrar ağlamaya başladı.

O sırada Ozan Güven'den şiddet gördüğünü, kendisini öldürmeye çalıştığını, telefonunu elinden alarak kimse ile iletişime geçmesini engellediğini, üstüne kapıyı kilitleyip dışarı çıkmasını engellediğini söyledi"

Öte yandan Bulutsuz'un olaylı gecede çenesine abajurla vurulduğu Adli Tıp Kurumu raporunda vücudundaki çok sayıda morlukla birlikte kaydedildi.

Türkiye Haberleri