Kaçak gaz az kalsın can alıyordu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan Talip M. kombiden sızan gazdan zehirlendi. 41 yaşındaki adam, kendisine ulaşamayan yakınlarının 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbarla kurtarıldı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan Talip M., iddiaya göre faturası ödenmediği için kesilen doğal gaz hattını kaçak olarak açtıktan sonra kombiden sızan gazdan zehirlendi.

Dün akşam Hamidiye Mahallesi'ndeki evinde çay demlemek için ocağı yaktıktan sonra uyuyakalan Talip M.'den haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

YATAĞINDA HAREKETSİZ BULUNDU

İhbar üzerine adrese giden ekipler, yoğun gaz kokusu alınca doğal gaz dağıtım şirketini çağırdı. Binanın gaz akışı kesildikten sonra çilingirle girilen dairede 41 yaşındaki Talip M. yatağında hareketsiz bulundu.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Talip M., İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Başlangıçta oksijen seviyesi kritik olan Talip M.'nin sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Türkiye Haberleri