İzmir'de Ekipler Teyakkuzda! Sağanak Çok Kötü Vurdu

İzmir'de etkili olan sağanak yağış Konak ilçesinde büyük zarara yol açtı.

İzmir'in Konak ilçesinde etkili olan şiddetli yağışın ardından yaşanan olumsuzlukları yerinde inceleyen Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, gece geç saatlere kadar sahada çalışmaları takip etti. Özellikle Alsancak, Toros ve Patlıcanlı Yokuşu'nda meydana gelen yol çökmelerini yerinde inceleyen Mutlu, esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu.

Başkan Mutlu, şiddetli yağışın yol açtığı mağduriyetleri hızlıca gidermek üzere belediye ekiplerine talimatlar verdi. Yaşanan acı olaylardan biri olan elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı mesajı yayımlayan Mutlu, ailelerine sabır diledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyon içinde çalışan Konak Belediyesi ekipleri, şiddetli yağış sonrası oluşan yollardaki çökmeleri onarmak için yoğun çaba harcadı. Mutlu, vatandaşların yaşadığı mağduriyetleri en aza indirmek amacıyla çalışmaların süreceğini belirtti.

Şiddetli yağışın etkisiyle zarar gören bölgelerdeki onarımların devam ettiğini vurgulayan Başkan Mutlu, Konak halkının yanında olduklarını ve sorunların çözümü için gereken her türlü çabayı göstereceklerini ifade etti.

Türkiye Haberleri