İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcıları'nın görev dağılımı belli oldu

2024 yılı yaz dönemi atamalarıyla İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak 18 emniyet müdürünün nerelerden sorumlu olduğu belli oldu.

İstanbul Valiliği oluruyla dün gece yayınlanan atama kararlarıyla birlikte İl Emniyet Müdürlüğü kadrosuna 14 yeni emniyet müdürü ve emniyet amiri görevlendirildi. İl Emniyet Müdür Yardımcısı 18 olurken, 16 ilçe emniyet müdürü ve 15 şube müdürü de değişti. İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak müdürlerin görev dağılımları da belli oldu.

2. Sınıf Emniyet Müdürü İl Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Baybaba, Beyoğlu, Şişli, Bayrampaşa, Beşiktaş, Esenler, Eyüpsultan, Fatih, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Sarıyer, Sultangazi ve Zeytinburnu'ndan sorumlu oldu.

2. Sınıf Emniyet Müdürü İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Güleç, Maltepe, Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Ümraniye, Üsküdar, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile ve Tuzla'dan sorumlu oldu.

2. Sınıf Emniyet Müdürü İl Emniyet Müdür Yardımcısı Aykut Korkmaz, Esenyurt, Bağcılar, Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca, Güngören, Küçükçekmece ve Silivri'den sorumlu oldu.

2. Sınıf Emniyet Müdürü İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Demirbağ, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Koordinasyon Şube Müdürlüğü, Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü'nden sorumlu oldu.

2. Sınıf Emniyet Müdürü İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdem Torlak, Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü, İnterpol-Europol Şube Müdürlüğü ve İnsansız Hava Araçları Büro Amirliği'nden sorumlu oldu.

2. Sınıf Emniyet Müdürü İl Emniyet Müdür Yardımcısı Taner Ertürk, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Güven Timleri Şube Müdürlüğü'nden sorumlu oldu.

2. Sınıf Emniyet Müdürü İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Özbek, Koruma Şube Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nden sorumlu oldu.

2. Sınıf Emniyet Müdürü İl Emniyet Müdür Yardımcısı Gülpınar Adir, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Şube Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü'nden sorumlu oldu.

2. Sınıf Emniyet Müdürü İl Emniyet Müdür Yardımcısı Özgür Yılmaz, İstanbul Havalimanı Şube Müdürlüğü ve Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü'nden sorumlu oldu.

2. Sınıf Emniyet Müdürü İl Emniyet Müdür Yardımcısı Deniz Halıcı Çelik, Eğitim Şube ve Toplum Destekli Şube Müdürlüğü'nden sorumlu oldu.

2. Sınıf Emniyet Müdürü İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Ergenç, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'nden sorumlu oldu.

2. Sınıf Emniyet Müdürü İl Emniyet Müdür Yardımcısı Serkan Kılınç, Personel Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Sosyal Hizmetler Sağlık Şube Müdürlüğü'nden sorumlu oldu.

2. Sınıf Emniyet Müdürü İl Emniyet Müdür Yardımcısı Seval Erdem Gündoğan, Hukuk İşleri ve Sorumlu Şube Müdürlüğü ile Kolluk İşleri Büro Amirliği'nden sorumlu oldu.

2. Sınıf Emniyet Müdürü İl Emniyet Müdür Yardımcısı Filibya Saral, Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ve Turizm Şube Müdürlüğü'nden sorumlu oldu.

2. Sınıf Emniyet Müdürü İl Emniyet Müdür Yardımcısı Göksel Önder, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ve Göçmen Kaçakçılığı Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü'nden sorumlu oldu.

2. Sınıf Emniyet Müdürü İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kadir Arslan, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden sorumlu oldu.

2. Sınıf Emniyet Müdürü İl Emniyet Müdür Yardımcısı Neslihan Türkün, Polisevi Şube Müdürlüğü, Baltalimanı Polisevi Şube Müdürlüğü, Silah ve Patlayıcı Madde Şube Müdürlüğü ve Strateji Geliştirmi Şube Müdürlüğü'nden sorumlu oldu.

2. Sınıf Emniyet Müdürü İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çaykara, Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü, Boğaziçi Köprü Koruma Şube Müdürlüğü, İstanbul'da bulunan Sabit ve Bekleme Yapılan Noktaların Koordinasyonun'ndan sorumlu oldu.

Türkiye Haberleri