İsmail Küçükkaya annesini kaybettiği o sabahı canlı yayında anlattı

Gazeteci İsmail Küçükkaya, Halk TV'de merhum annesi için duygusal bir konuşma gerçekleştirdi.

Halk TV ekranlarında Yeni Bir Sabah programını sunan İsmail Küçükkaya, kısa süre önce değerli annesi Halise Küçükkaya'yı kaybetti.

İsmail Küçükkaya, 52 yıllık yaşamında ilk kez annesi olmadan bir program yaptığının altını çizerek duygusal bir veda konuşması gerçekleştirdi. İsmail Küçükkaya, şunları dile getirdi:

  • "28 Haziran 2024 Cuma günü sizlerle vedalaştım. Cuma günü işte ondan önce de bayramdı biliyorsunuz. Bütün ailem bir aradaydı. Şükürler olsun. Kız kardeşim Serpil de Amerika'dan geldi. Semra ve İlyas ve bütün aileleri Ankara'dan geldiler. Annem Simav'dan gelmişti. Bayramda birlikteydik. Bayram yemeğimiz... Sonra sizlerle vedalaştık. Annem Serpil, ben Antalya'ya gittik. O gün birlikteydik. Ertesi gün annem gitti....
  • 29 Haziran'da uçakla gittik. Serpil, annem, ben. O gün birlikteydik. Hatta böyle elinden tuttum. Böyle denizden de çıkarttım. Bir gün. "İyi geceler anneciğim" dedi ve attık gece 12 civarı. Sabah baktım annem yoktu. Odamız böyle yan yana, kapımız da açık birbirimize. Baktim annem 06:58'de denize girmişti.
  • Oradan başlayarak arayan devletimizin bütün yetkilileri muhalefet iktidar demeden bütün genel başkanlar iş insanları halkımız arkadaşlarımız akrabalarımız Halk TV'nin diğer meslektaşlarım ta oralara kadar gelen meslektaşlarım bütün gün ve sonrasında bizimle birlikte olan dualarını eksik etmeyen hepinize içtenlikle çok teşekkür ediyorum.
  • Annem de bütün bu olup bitenleri izledikten sonra eminim içi ferahtır. Sonrasında gördüğümüz rüyalarda da bunu hissettirdi bize. Dolayısıyla bugünden itibaren annemin olmadığı 52 yıllık hayatımda annemin olmadığı ilk yayınım ilk sezonum ama bundan sonra o bizi izliyor ve yaptıklarımızı görüyor. Onun istediği gibi bir evlat olma onun istediği gibi bir yurttaş olma çabamızı sürdüreceğiz. Hepinize içtenlikle kendim ve ailem adına çok teşekkür ediyorum"

Türkiye Haberleri