İşkenceci kocadan kan donduran ifadeler: Sigara yakıp acı çekmesini izledim

Muğla'da 71 yaşındaki eşi Melek B'yi boynu ve ayaklarından iple bağlayıp işkence eden 50 yaşındaki Soner B, "'Çingene' demesi çok sinirlendirmişti. Sigara da vermeyip içtiğim sigaranın izmaritini önüne atarak izledim" dedi.

Muğla'da Melek B, Kadın Destek Uygulaması (KADES) ile yardım istedi. İhbarın yapıldığı yere gelen jandarma ekipleri, Melek B'yi evinin salonunda boynundan ve ayaklarından bağlanmış ve şiddete uğramış halde buldu.

Hastaneye kaldırılan Melek B, taburcu olduktan sonra kocası Soner B'den şikayetçi oldu. Melek B'yi iple koltuğa bağlayıp işkence eden Soner B, Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma', 'Tehdit' ve 'Kasten yaralama' suçlarından tutuklandı.

"ÇİNGENE DEMESİ ÇOK SİNİRLENDİRDİ"

Soner B'nin savcılık ifadesinde şunları dile getirdiği öğrenildi:

"İlaçlarımı vermesini istedim. 'Çingene' diyerek hakaret etti ve ilaçlarımı vermemekte direndi. Bunun üzerine sinirlendim. Melek'in yüzüne 3 defa tokat attım. Evin alt katında bulunan salon bölümündeki kanepenin üzerine oturtup içinde bulunan ip ve kabloları birleştirerek boynundan ve ayaklarından bağladım. İpleri kaçmaması için bir kısmını para kasasına diğer kısmını ise üst kat merdivenlerine bağladım. 'Çingene' demesi çok sinirlendirmişti. Onu bağladıktan sonra karşısına geçip sigara yakarak acı çekmesini izledim. Yemek ve su istedi, vermedim. Sigara istedi, sigara da vermeyip içtiğim sigaranın izmaritini önüne atarak izledim"

"PİŞMAN DEĞİLİM"

"Geri döndüğümde jandarma personeli evimin önüne gelmişti. Ben balkondayken telefonundaki uygulama ile kolluk kuvvetlerinden yardım istemiş. Yapmış olduğum eylemlerden dolayı pişman değilim. Melek'e 'Seni öldüreceğim' diyerek herhangi bir tehditte bulunmadım. Üzerime atılı 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'Yaralama' suçlarını kabul ediyorum. Eşim Melek'in beni çok bunaltması ve sinirlendirmesi sebebiyle olay yaşanmıştır. Bu nedenle pişman değilim"

Türkiye Haberleri