İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ile evinde görüştü!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görüştü. Görüşme Kılıçdaroğlu'nun evinde gerçekleşti. Halktv.com.tr yazarı İsmail Saymaz, görüşmenin gündemini Halk TV'ye açıkladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görüştü. Görüşme, Kılıçdaroğlu'nun evinde gerçekleşti. Görüşmenin detaylarını İsmail Saymaz Halk TV yayınında anlattı:

GÜNDEM TÜZÜK KURULTAYI OLDU

"Kurultay ardından ilk ke bir araya geldiler. 1 yıldan fazla olmuştu.

Kılıçdaroğlu'nun evinde gerçekleşen görüşme 1,5 saat sürdü. Görüş birliğinde olduklarını da bu görüşmeyle göstermiş oldular.

Görüşmede ağırlıklı olarak Tüzük kurultayı görüşüldü. Görüşmede ikili dışında kimse yer almadı. Baş başa gerçekleştirilen bir görüşmeydi."

Saymaz'ın aktardığına göre kamuoyuna duyurulmayan görüşme 1 saatten uzun sürdü ve ağırlıklı olarak Tüzük Kurultayı görüşüldü. Kılıçdaroğlu'nun taleplerini ilettiği görüşmede, iki isim dışında herhangi bir siyasi isim yer almadı.

KURULTAY 8 EYLÜL'DE

CHP’nin 8 Eylül’de yapılacak Tüzük Kurultayı'nda Genel Başkan da dahil tüm seçilmişlere üç dönem sınırı getirilmesi planlanıyor. Aday belirlemede ön seçim uygulama yetkisi bazı seçim çevrelerinde, "kaybetme riski"nin ortadan kaldırılması gerekçesiyle Genel Başkan'a verilecek.

Türkiye Haberleri