İki kadın daha dayakla öldürülüyordu

Kadına yönelik şiddet bitmek bilmiyor. İnfial yaratacak iki yeni olay İstanbul Avcılar ve Bursa'da yaşandı. Avcılar'da bir kadın tekme tokat dövüldü. Genç kadın, sopa darbeleri ile zorla otomobile bindirildi. Bir başka dehşet ise Bursa'da yaşandı. Manisa'da yaşanan dehşette olduğu gibi bu iki olayda da çevredekiler, izlemekle yetindi.

İstanbul'un Avcılar ilçesinde dün (26 Ağustos) akşam bir kadın şiddet uğradı. Yere düşürülüp otomobil içine zorla sokulan kadın; tekme, yumruk ve sopa ile darbedildi.

Kadın dakikalar boyu şiddet gördü. Şiddete uğrayan kadınların yanından geçen sürücüler, sadece izlemekle yetindi.

Şiddete sadece bir kişi karşı çıktı. Kadının etrafındaki grup, şiddete karşı çıkan kişiye de saldırdı.

Yurttaş, olay yerinden kaçmak zorunda kaldı. DHA'nın aktardığı haberde olay ile ilgili herhangi bir adli gelişme bildirilmedi.

YOL KENARINDA ÇEKİP ŞİDDET UYGULAMAYA BAŞLADI

Otomobilli bir şiddet vakası da Bursa'nın Osmangazi ilçesinden geldi. Doğanbey Mahallesi'nde 04.30 sularında S.B, otomobilden zorla indirdiği H.K'ya şiddet uyguladı.

Çaresiz kadın, kendini savunmak için S.B'nin yüzüne telefon da fırlattı. Olay bir sitenin güvenlik kamerası ile kaydedildi. H.K'nin şikayetçi olduğu S.B, gözaltına alındı. Erkek, adliyeye sevk edildi.

MANİSA'DAKİ OLAY TÜRKİYE'Yİ SARSMIŞTI

Manisa'da bir kadın onlarca kişinin önünde şiddete uğradı. 16 yaşında da doğum yaptığı yani istismara uğradığı ortaya çıkan kadın, 'Hamileyim' diyerek etraftan yardım istedi. 3 yaşındaki oğlunun yanında şiddet gören kadına esnaf yardım etmedi.

Duruma dayanamayan yaşlı bir erkek, müdahale etti. Bundan güç alan diğer erkekler de 37 yaşındaki Yılmaz Akman'ı linç etti. Kamuoyunu sarsan şiddetin ardından Akman tutuklandı.

Türkiye Haberleri