İhbara Giden Polisler Doğum Günü Şakasıyla Karşılaşınca Küplere Bindi: "Siz Kafayı Mı Yediniz"

Erzurum'da polis ekipleri, bir şahsın direğe bağlanarak darp edildiği ihbarı üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi ile birlikte olay yerine sevk edildi. Ancak olayın aslında bir şaka olduğu ortaya çıkınca sağlık görevlileri genç adamın ellerini iple bağlı olduğu direği keserek kurtardılar. Polis memuru, gençlerin pişkin tavırları karşısında tepki göstererek, "Siz kafayı mı yediniz?" dedi.

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde akşam saatlerinde yaşanan olayda, polis ekipleri ve 112 görevlileri, havalimanı yolu üzerindeki Mehmet Sekmen Bulvarı'nda bir şahsın direğe bağlanıp darp edildiği ihbarıyla harekete geçti. Ancak olay yerine giden ekipler, gençlerin şaka maksatlı doğum günü kutlaması yaptıklarını ve bir arkadaşlarını direğe bağladıklarını öğrendi.

Sağlık görevlileri tarafından iple bağlı olan gençlerin elleri kesilerek kurtarıldı. Polis memuru, gençlerin pişkin tavırlarına tepki göstererek, "Siz kafayı mı yediniz? Ambulans burada, biz buradayız gibi önemli bir durum varmış gibi geldik buraya" şeklinde konuştu.

​​​​​​​

Olayın bir doğum günü kutlaması olduğunu anlayan polis ve sağlık ekipleri, mahalle sakinlerine durumu anons ederek bölgeden ayrıldı. Gençler ise yaptıklarının yanlış olduğunu anlayıp özür diledikten sonra araçlarına binerek ayrıldılar.

Türkiye Haberleri