Fatih'te şoke eden olay: Husumetlisini vurmaya skuterle geldi!

Fatih'te Cezayirli Ben Bohani ile Tunuslu bir kişi arasında yaşanan para anlaşmazlığı feci bitti. Tunuslu şüpheli yanındaki silahla Cezayirli Ben Bohani'yi bacağından vurdu. Şüphelinin skuterle olay yerine gelip, ateş ettikten sonra kaçtığı görüntüler ortaya çıktı.

Fatih'te Cezayirli Ben Bohani ile Tunuslu şüpheli arasında alacak verecek anlaşmazlığı yaşandı. İkili bir caddede buluşmaya karar verdi. Ben Bohani caddede beklediği sırada Tunuslu şüpheli skuterle buluşma noktasına geldi.

ART ARDA ATEŞ ETTİ

Skuterden inen şüpheli, 18 bin dolar alacaklı olduğu iddia edilen Ben Bohani'ye art arda ateş etmeye başladı. Şüpheli saldırının ardından olay yerinden koşarak uzaklaştı. Silahtan çıkan kurşunlardan biri Ben Bohani'nin bacağına isabet ederken, bir kurşun da caddede bulunan otelin camına isabet etti.

HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Bohani'yi ambulansla hastaneye kaldırdı. Bohani'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri kimliği belirlenen saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Türkiye Haberleri