HÜDA Par Olimpiyatlara kızdı, TRT'yi Suçladı: Sapkınlar!

HÜDA Par, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılış töreninde LGBTİ+ propagandası yapıldığını savunarak iktidara tepki gösterdi.

HÜDA PAR, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılış töreninde LGBTİ+ propagandası yapıldığını iddia ederek hükümete tepki gösterdi.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılış töreni dün akşam gerçekleştirildi. "Farklılıklarımızla biriz" temasıyla düzenlenen törende LGBTİ+ mesajlarının yer aldığı açılış koreografisine HÜDA PAR yetkililerinden sert eleştiriler geldi. Parti yönetimi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulunarak Türkiye'nin organizasyondan çekilmesi gerektiğini ifade etti.

Açılış törenini yayınlayan TRT Spor, gösterilerin sürdüğü sırada yayını kesmişti. Kesinti, Olimpiyatlardaki LGBTİ+ mesajının ardından gerçekleşmişti. HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Şahzade Demir, Medya Başkanı Yunus Emiroğlu ve Sosyal İşler Başkanlığı, Paris 2024 Yaz Olimpiyatları’nda verilen mesaja ve bu mesajın TRT tarafından canlı olarak yayınlanmasına tepki gösterdi.

TRT'YE SUÇLAMA

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Şahzade Demir, "Bu olimpiyata ve bu çirkefe Türkiye’nin katılmış olması ve bu rezaletin TRT'de yayınlanması rezalettir. Türkiye bu olimpiyatlardan en kısa zamanda çekilmelidir" şeklinde konuştu.

"SAPKINLAR VAR BİZ NİYE ORADAYIZ"

HÜDA PAR Medya Başkanı Yunus Emiroğlu, "Bu nedir Allah aşkına! Sayın Cumhurbaşkanı, Türkiye olarak siyonist katillerin ve sapkınların olduğu bir organizasyonda bizim ne işimiz var. Ayrıca sapkın grupların sözde gösterilerinin TRT'den verilmesi de ne demek! Türkiye bu organizasyondan çekilmelidir. Bu rezalete ortak olmamalıdır" ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR Sosyal İşler Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Soykırımcı İsrail'in de katılım gösterdiği Olimpiyatların açılış gösterisinde ahlaksızların sözde eğlencelerine yer verildi. Sapkın oyunların TRT tarafından canlı verilmesi yaşanan skandalın başka bir boyutu oldu.

Sanat, olimpiyat, oyun adı altında gerçekleşen sapkınlıkları ekranlara taşıyanlar, milletimizin değerlerine kötülük etmekten başka bir iş yapmamış olurlar. Birileri buna dur demelidir.

Filistin’de, Gazze’de katliamlar yaşanırken bütün bunları görmezden gelerek olimpiyatlarda yaşanan rezaletleri halkın gündemine taşımanın ayrı bir vebali ve sorumluluğu vardır."

Türkiye Haberleri