Avukattan, hostese skandal sözler: Sizi öldürürüm!

İstanbul'da, Hostes Melahat Yağmur Y.'nin arkadaşlarıyla uçurduğu dilek fenerinin, yan komşusu avukat Sabit İnan K.'nin bahçesine inmesiyle büyük bir kavga başladı. Genç kadını daha önce ölümle tehdit eden avukat bu defa da kişisel verilerini kullandı.

İstanbul'da hostes Melahat Yağmur Y.'nin 2 yıl önce arkadaşlarıyla uçurduğu dilek fenerinin bahçesine indiğini gören avukat Sabit İnan K. pencereye çıkıp "Sizi öldürürüm. Bunu size ödeteceğim. Ben avukatım. Savcıyı aradım, sizi evinizden aldıracağım" diye tehditler savurmuştu.

ÖLÜM TEHDİDİNDEN SONRA BİR ŞOK DAHA

Tarafların karşılıklı şikâyeti üzerine açılan dava sürerken hostes yeni bir şok yaşadı. Genç hostesin telefonuna çalıştığı kurum ile ilgili kişisel bilgilerini içeren fotoğraf ve özel bilgiler gönderildi.

4 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Sabah Gazetesi'nin haberine göre suç duyurusunda bulunan Melahat Yağmur Y.'nin sunduğu mesaj içeriklerinden hareketle komşu avukat hakkında, 'kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirmek' suçundan 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Şüpheli avukat ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak.

Türkiye Haberleri