Hediye Almak İçin Girdiği Dükkânda İstismara Uğradı!

İstanbul Osmanbey’de 11 yaşında bir kız çocuğu arkadaşına hediye almak için girdiği dükkânda işyeri sahibinin istismarına uğradı. Küçük kızın ailesinin şikayeti üzerine tutuksuz yargılanan işyeri sahibi geçtiğimiz günlerde hakim karşısına çıktı. Savcının mütaalasını açıkladığı duruşmada işyeri sahibinin tutuklanması talep edildi. Duruşma ekim ayına ertelendi.

Geçen yıl Osmanbey’de meydana gelen olayda, 11 yaşındaki S.B, yanında iki kadınla birlikte Halaskargazi Caddesi üzerinde bulunan bir dükkâna hediye almak için girdi. Dükkanda bulunan işyeri sahibi Mehmet Ali K.,, S. B.’ye doğru yaklaşıp sarıldı.

Daha sonra elindeki içki bardağını gösterip “Bir şey içiyor musun, içme ben içiyorum, benden bir yudum alıp içebilirsin” dedi. Bununla da yetinmeyen Mehmet Ali K., küçük çocuğa, 'Ne isterse bedava alabileceğini söyledi. Korkup dükkandan çıkan S.B., ve yanında bulunan iki kadın karakola giderek işyeri sahibinden şikayetçi oldu.

İşyeri sahibi Mehmet Ali K., hakkında 'Cinsel istismar' suçlamasıyla dava açıldı. Geçtiğimiz günlerde görülen duruşmada söz alan Mehmet Ali K., S.B'nin dükkana korkudan titreyerek girdiğini ve rahatlatmak için elini omzuna attığını söyledi.

BANA KUMPAS KURDULAR

Mehmet Ali K., "Dükkana kızla birlikte giren kadınlar çocuğu etkileyerek bana kumpas kurdular" iddiasında bulundu.

KAMERALAR ÇOCUĞU DOĞRULADI

Savcılık soruşturmasında el konulan işyeri kameralarının izlendiği de ortaya çıktı. Dosyaya giren görüntü dökümünde, 'Mehmet Ali Korkmaz’ın S.B’nin başını eliyle kendisine doğru çektiği, yanağından öptüğü ve göğsüne yasladığı'nın görüldüğü belirtildi.

SAVCI, TUTUKLANMASINI İSTEDİ

Av. Begüm Osma da, Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneği adına müdahil olarak katıldığı duruşmada savcılık mütalaasını açıklayarak, sanığın 'Çocuğu cinsel istismar suçunu' işlediğinden tutuklanmasını talep etti. Duruşma ekim ayına ertelendi.

Türkiye Haberleri