Hayatını kaybeden belediye başkanı toprağa verildi

Yozgat’ta geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Yenifakılı Belediye Başkanı Musa Sarıaslan, bugün düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

MHP’li Belediye Başkanı Musa Sarıaslan, 66 DN 100 plakalı makam aracıyla Kayseri’ye doğru seyir halindeyken, Yenifakılı-Kozaklı karayolu üzerindeki Merdanali köyü yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza geçirdi.

Takla atan araçta ağır yaralanan Sarıaslan olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda meclis üyesi Metin Dağ ile esnaf Ahmet Suveren yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Sarıaslan için bugün Yenifakılı Merkez Camii'nde bir cenaze töreni düzenlendi. Törene Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef ile AK Parti milletvekilleri Süleyman Şahan ve Abdülkadir Akgül’ün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında Musa Sarıaslan’ın naaşı, ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Türkiye Haberleri