Hayati tehlikeyi atlattı: Müzisyene bıçaklı saldırı!

Burdur’da, birlikte alkol alan iki arkadaş arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Sinan D., gazinoda birlikte çalıştığı müzisyen Deniz A.’yı bacak ve karın bölgesinden bıçakladıktan sonra kaçtı. Yaralı müzisyenin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Burdur'un Tefenni ilçesindeki bir gazinoda müzisyenlik yapan 22 yaşındaki Deniz A. ile aynı gazinoda çalışan 50 yaşındaki Sinan D. arasında yaşanan tartışma 7 bıçak darbesiyle sonuçlandı.

Birlikte yemek yiyip alkol içen ikili arasında henüz bilinmeyen sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi tehlikeli boyutlara ulaştı.

DEFALARCA BIÇAKLADI

Oluşan kavgada Sinan D. bıçakla Deniz A.'yı vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekibi Deniz A.'yı ambulansla Tefenni Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Deniz A., ilk müdahalenin ardından Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Jandarma ve polis olay yerinden kaçan Sinan D.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Bacak ve karın bölgesinden 7 bıçak darbesiyle yaralanan Deniz A.'nın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Türkiye Haberleri