Kadir İnanır Öfkeden Deliye Döndü

Geçirdiği inme sonucu geçen aylarda hastanede uzun süre tedavi gören ülnü sanatçı Kadir İnanır, önceki gün yeniden hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık durumu ciddi olmayan İnanır'a doktorlar yasak koydu.

Kadir İnanır sağlık sorunlarıyla boğuşuyor. Öncek günlerde yeniden hastaneye kaldırılan Kadir İnanır'a doktorlar yasak getirdi.

Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre, İnanır'ın doktoru Prof. Dr. Uğur Türe, Kadir İnanır'a yüksek öncelikli bir talimat verdi.

Prof. Dr. Türe, tansiyonunun yükselmesine neden olacak her şeyden kaçınması gerektiğini belirterek "Öfkelenmek yasak" dedi, aksi takdirde yeniden pıhtı atma tehlikesi bulunduğu bildirildi.

Prof. Dr. Uğur Türe, Kadir İnanır'a "Öfkelenmek yasak" talimatında bulundu. İnanır'ın öfkelenmesi sonucu, tansiyonunun yükseleceği, bunun da beyninde yeniden pıhtı atmasına neden olacağı belirtildi.

Yaklaşık bir aydır fizik tedavisi devam eden Kadir İnanır'ın geçtiğimiz günlerde bir hareketi yapmakta zorlanınca öfkelendiği ve tansiyonun yükseldiği belirtildi. Tansiyonunun yükselmesiyle hastaneye götürülen İnanır'ın tansiyonu normale döndürüldü.

Kadir İnanır, genel kontrollerinin yapılması için birkaç gün daha hastanede kalacak. Ardından fizik tedavisine devam edilecek.

Türkiye Haberleri