Hasan Can Kaya Mehmet Demirkol'a konuk oldu

Mehmet Demirkol, YouTube programının son bölümünde ünlü komedyen Hasan Can Kaya'yı konuk etti. Ünlü komedyen Demirkol'un soruları cevapladı.

Mehmet Demirkol'un programının yeni bölümün konuğu Hasan Can Kaya oldu. Kariyeri açısından gelen teklifleri değerlendirdiğini dile getiren ünlü komedyen şu ifadeleri kullandı:

"Her teklife atlamıyorum. Mesela yayın evlerinden kitap yazma teklifi geldi, hiçbirine evet demedim. Çünkü kendimi o konuda iyi görmüyorum. İstiyorum ki çok iyi olsun. Yıllarca çok okuyan biri olarak okuduğum kitaplar gibi kitap yazabileceğimi düşünmüyorum.

Konuşanlara, yılda 40 tane bölüm çekiyorum. Beyazıt abi bildiğim kadarıyla 600 bölüm falan oldu. Biz beş senedir bu işin içindeyiz, işte 200 bölümü geçtik. Ama bu benim matematiksel anlamda hesapladığım bir şey değil. Bu kadar çektik, bu kadar iş yeter gibi değil. Tamamen duygu durumumla alakalı. Zaten uyumayan biriyim, 5 yıl geçti hala çözemedim o problemi. Uyuyamadığım için bu vakti böyle değerlendiriyorum. Mesela ilk başlarda çok bölünüyorsa şikayet ediyordum. Ama bunun için ağıt yakmak, sürekli üzülmek biraz aptalca. Uyuyamıyorsan buna bir şey yapmak lazım. Üretime çevirmek, eğlenmek, ve bu üretimden değerli bir şeyler yaratmak önemli.

Türkiye Haberleri