Halktv.com.tr’nin haberi gündem oldu: Kadınların darp edildiği meyhane kapatıldı!

İstanbul Beyoğlu'ndaki Divane Cihangir Yeni Nesil Meyhane'ye giden üç genç kıza yan masadan şampanya ikram edildi. Kızlar teklifi kabul etmeyince masalarını değiştirmek istediler ancak izin verilmedi. Bu nedenle hesabı ödeyip çıkmak istediler. Mekandan ayrılırken yolları kesildi, kızlardan birinin saçı çekilip yüzüne dizle vuruldu, diğer kız yere düşürülüp tekmelendi. O meyhane bugün mühürlendi.

Beyoğlu İlçesi Ömer Avni mahallesinde, kadınlara yönelik darp olaylarıyla Halktv.com.tr'nin gündeme getirdiği eğlence mekanı Beyoğlu Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından mühürlendi. Hem mekan sahibi hem de müdürü tutuklandı.

Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Cihangir’de bulunan bir eğlence mekanında 3 kadına yönelik şiddet ve darp görüntülerinin duyurmamızın ardından infial yaratan görüntüler üzerine harekete geçti. Gerekli incelemelerin ardından emniyet güçleri ile birlikte işletmeye giden Beyoğlu Belediyesi Zabıta ekipleri güvenlik gerekçesi ve bina içinde bulunan ruhsatsız bölüm nedeniyle mekanı mühürledi. Olay üzerine İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü de yaptığı yazılı açıklama ile olaya karışan şüpheli şahısların adli makamlara sevk edildiğini duyurmuştu.

BEYOĞLU KİMSENİN "O SAATTE ORADA NE İŞİN VARDI" DEMEYECEĞİ BİR İLÇE OLARAK KALACAK

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Kamuoyunda gündeme gelen, içinde ruhsatsız spa da bulunan malum işletme, emniyetten gelen yazı doğrultusunda güvenlik gerekçesiyle zabıtalarımız tarafından mühürlenmiştir. Beyoğlu, kadınların istediği saatte güvenle gezdiği, kimsenin "o saatte orada ne işin vardı" demeyeceği bir ilçe olarak kalacak. Huzur ve güvenlik ortamının bozulmasına müsaade etmeyeceğiz, müsamaha göstermeyeceğiz. Duyarlılık ve tepki gösteren esnafımıza, hakkından vazgeçmeyen kadınlara, suçluları yakalayarak adalete teslim eden emniyet güçlerimize ve Beyoğlu'na sahip çıkan tüm komşularımıza teşekkürler”.

Türkiye Haberleri