Güvenç Dağüstün saldırı anlarını anlattı

Kadıköy Belediyesi’nin Özgürlük Parkı’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlediği konserde sahne alan müzisyen Güvenç Dağüstün, konser çıkışında iki kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Dağüstün, saldırıya ilişkin "Gözümün teki kapandı ama bunlar korkutma, sindirme politikaları. Kim yapıyorsa vız gelir tırıs gider" diye konuştu.

Güvenç Dağüstün, dün gece İstanbul'da Kadıköy Özgürlük Parkı’nda 30 Ağustos kutlamaları dolayısıyla verdiği konserden çıkışta iki kişini yumruklu saldırısına uğradı.

Dağüstün, başından gecen saldırıya ilişkin Halk TV'de Ayşenur Arslan ile Medya Mahallesi'nde konuştu. Dağüstün, "Çok güzel bir konser yaptıktan sonra yakın bir arkadaşımla aracımıza giderken hiç tanımadığım bir şahıs gelip, alçakça olarak bir sanatçıya karanlıkta gelip vurdu. Düştüm zaten o darbe ile. Sonra bir tanesi daha geldi. İlk vuran, 'Bu, bu vurun vurun' dedi. Bir tane daha geldi vurdu" ifadesini kullandı. 

Görgü tanıklarının ifadesini de paylaşan Dağüstün, iki kişinin de olay esnasında erketeye yattığını ifade etti. 

Dağüstün, saldırıya ilişkin "Gözümün teki kapandı ama bunlar korkutma, sindirme politikaları. Kim yapıyorsa vız gelir tırıs gider" diye konuştu. 

Türkiye Haberleri