Günde 100 bin kişinin girdiği plajdaki güvenlik açığı tepki çekiyor!

Antalya'nın ünlü Konyaaltı sahilindeki ücretli otopark alanlarında güvenlik kamerası olmaması, günde 100 bin ziyaretçiyi ağırlayan sahilde endişe yaratıyor.

Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahili her yıl milyonlarca ziyaretçi çekiyor. Günlük ortalama 100 bin kişiyi ağırlayan sahilde, ücretli otopark alanlarında güvenlik kamerası olmaması dikkat çekiyor. Tatilcilerin uğrak yeri olan bu sahilde güvenlik tedbirlerinin yetersiz olması endişe yaratıyor.

Antalyakorfez.com'un haberine göre vatandaşlar, olası hırsızlık ve diğer güvenlik sorunlarına karşı tepkili. "Araçlarımız güvende değil," diyen Şefik Kara, sahilde daha fazla güvenlik önlemi alınması gerektiğini vurguladı. Güvenlik kamerası eksikliği nedeniyle hırsızlık olaylarının yaşanmasından korkuluyor. Yetkililer ise konunun gündemlerinde olduğunu belirtti.

Bu sorun, tatilcilerin sahil keyfini gölgede bırakıyor ve daha güvenli bir ortam için alınacak önlemler merakla bekleniyor. Konyaaltı sahilindeki güvenlik açığı, bölgenin imajını da olumsuz etkiliyor. Yetkililerin acil adımlar atması bekleniyor.

Türkiye Haberleri