Gözü döndü ambulansa yumruklarla saldırdı!

Mersin Tarsus'ta otomobil sürücüsü M.E., önünü kestiği ambulansın camlarını yumrukladı. Ambulanstaki sağlık çalışanı 2 kadın paniğe kapıldı. Farklı güzergahlara giren ambulansı takibe devam eden otomobil sürücü gözaltına alındıktan sonra adli kontrolle serbest bırakıldı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde yolda bir ambulansın önü, otomobil tarafından kesildi. Otomobilden inen M.E., tehditte bulunarak ambulansın camını yumrukladı. Ambulansta bulunan 2 kadın sağlık çalışanı, paniğe kapılarak ağlamaya başladı. Çalışanlardan biri de bu anları cep telefonuyla görüntüledi.

TAKİBE DEVAM ETTİ

Ambulans sürücüsü A.E.K.'nin farklı güzergahlara gitmesine rağmen M.E., bir süre daha takibi sürdürdü. A.E.K. durumu polise haber verdi. M.E. daha sonra otomobiliyle uzaklaşarak gözden kayboldu.

"AMBULANS GEÇ GELDİ"

Sağlık çalışanlarının şikayeti sonrası M.E. gözaltına alındı. İfadesinde, "Kalp hastası babam fenalaştığı için çağırdığım ambulans geç geldi. Bu sırada tartışırken hastayı almadan geri döndüler. Geri dönmeleri için otomobilimle takip ettim. Dönmediği için camı yumrukladım, pişmanım" diyen M.E., sevk edildiği adliyede adli kontrolle serbest bırakıldı.

Türkiye Haberleri