Fuat Oktay’ın memleketinde, okula bir temizlik görevlisi verilmeyince muhtar böyle isyan etti!

Eğitim öğretim dönemi yarın başlıyor ama bazı okulların durumu içler acısı halini koruyor. Eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın memleketi Yozgat'ın Aydıncık ilçesindeki bir okulun görüntüleri ise tartışma yaratacak.

2024-2025 eğitim-öğretim dönemi yarın başlıyor. Milyonlarca öğrenci eğitimlerini sürdürmek için derslere başlayacak ancak bazı okulların durumu hiç iç açıcı değil. Eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın memleketi Yozgat'ın Aydıncık ilçesine bağlı Baydiğin kasabasındaki bir okulun görüntüleri kamuoyunun gündemine oturdu.

5 OKULA 2 TEMİZLİK GÖREVLİSİ DÜŞÜYOR

Okul görevlisi kasabadaki 5 okulda sadece 2 temizlik görevlisi olduğunu söylediği videoda 600 öğrencinin öğrenim gördüğü okulun bahçesinin görüntülerini paylaştı.

"BÖYLE YERE NE ÖĞRENCİ GELİR NE ÖĞRETMEN"

Vali ve Kaymakam'a seslenen okul görevlisi "Böyle bir yere ne öğretmen gelir ne öğrenci" ifadelerini kullandı.

"Vali ve kaymakamdan temizlik görevlisi istiyorum. 5 tane okula iki tane temizlikçi bakıyor. Okulumun içerisi berbat. Sayın Kaymakamım benim iki tane temizlik görevlim var. Başka temizlik görevlim yok. Bana en kısa zamanda temizlik görevlisi istiyorum. 600 öğrencim var. Bu okulda bu şekilde ne öğretmen gelir ne öğrenci. En kısa zamanda görevli istiyorum. Okulun vaziyeti bu şekilde. Sayın Valim ve Kaymakamım temizlik görevlisi istiyorum. Odunlar geldi hepsi ortada pislik içinde. Ben bu şekilde bir okul kabul etmiyorum. En kısa zamanda temizlik görevlisi istiyorum."

Türkiye Haberleri