Fethiye'de feci kaza: Refüjü aşan araç karşı şeride geçti

Fethiye’de bir otomobilin refüjü aşıp karşı şeride geçerek başka bir araca çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobilin refüjü aşarak karşı şeride geçip başka bir araçla çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı. Olay, akşam saatlerinde Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan Devlet Hastanesi yolu üzerinde yaşandı.

İddiaya göre 07 K 3391 plakalı otomobilin sürücüsü, henüz belirlenemeyen bir nedenle aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil refüjü aştıktan sonra karşı yönden gelen 35 JJ 566 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araçta bulunan kişiler yaralandı.

Kazada İskender Bilgili, Yaşar Arslanbaş, Gönül Arslanbaş ve Basri Kaymakçı yaralanırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

HASTANEDE CAN VERDİ

Ancak hastaneye kaldırılan yaralılardan İskender Bilgili, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Diğer üç yaralının tedavilerinin sürdüğü ve durumlarının hastane gözetiminde takip edildiği öğrenildi.

Polis ekipleri kazanın nasıl meydana geldiğine dair detaylı bir inceleme başlatırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Türkiye Haberleri